Η γνώμη σας

Ποιον από το χώρο του ΠΑΣΟΚ θα θέλατε Δήμαρχο στην Αιγιάλεια;
 

Home Αθλητικά Μπάσκετ AXΙΛΛΕΑΣ Συνεχίζει δυναmικά
AXΙΛΛΕΑΣ Συνεχίζει δυναmικά PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 30 Ιούλιος 2010 07:24

Μία ακόμη μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχιλλέας Ερινεού καθώς απέκτησε τον 27χρονο ύψους 1,90 μ. γκαρντ Γιάννη Ψυχογιόπουλο, ο οποίος πέρυσι αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με τον Μίλωνα. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί και στην ομάδα του Ζωγράφου, πέρυσι έκανε 23 συμμετοχές, σημειώνοντας 95 πόντους με 9 τρίποντα.
Πάντως λογικά δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερ για τη νέα χρονιά, καθώς αναζητείται και παίκτης ρακέτας, προκειμένου να καλύψει το κενό του Φώντα Ντούρου, για όσο χρονικό διάστημα θα απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους. Θυμίζουμε πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση το 2011.
Τέλος, νέος μέλος στην μπασκετική οικογένεια των «πρασίνων» είναι ο Δημήτρης Μακρής, που θα βρίσκεται στο πλευρό του Φίλιππου Φιλίππου (φωτο) ως βοηθός.