Αιγιάλεια

Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 13:12

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα, συνδιοργάνωση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιάλειας, του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού Αιγίου και της Δ/νσης Β/βάθμιας Εκπαίδευσης  Ν. Αχαΐας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 25 Απριλίου στον χώρο του Δημοτικού Κινηματοθεάτρου «Απόλλων».

Περισσότερα…

 

Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 12:29

Οι σύλλογοι και οι πολίτες της Αιγιάλειας και της Αχαΐας συγκεντρωθήκαμε στο Αίγιο για να καταδικάσουμε τη βία και να εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον Πρόεδρο του Φιλοδασικού Συλλόγου Φτέρης Βασίλη Κωστάρα μετά την επίθεση με τσεκούρι που δέχτηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Πυργάκι.

Περισσότερα…

 

Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 12:22

Το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας, ομόφωνα αποφάσισε την αποδοχή παραίτησης του Δημητρίου Καλογερόπουλου, δημοτικού συμβούλου (αρχηγού της μείζονος μειοψηφίας),

Περισσότερα…

 

Τρίτη, 24 Απρίλιος 2012 07:11

Μέσα στο καμένο δάσος, στο σημείο όπου δέχτηκε την επίθεση στις 7 Απριλίου, συναντήθηκε ο Πρόεδρος του Φιλοδασικού Συλλόγου Φτέρης Βασίλης Κωστάρας με τον Ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πρασίνων Νίκο Χρυσόγελο. Η επίσκεψη του Ευρωβουλευτή των Πρασίνων είχε σκοπό να τονίσει τη στήριξη του Οικολογικού χώρου στον Πρόεδρο του Φιλοδασικού.

Περισσότερα…