Αιγιάλεια

Τρίτη, 20 Μάρτιος 2012 09:37

Το ζήτημα των  προβλημάτων που  δημιουργούνται    στο οδικό δίκτυο του Νομού Αχαΐας, εξαιτίας την έλλειψης συστηματικής συντήρησης, έθεσε ο Βουλευτής Αχαΐας και πρώην Υφυπουργός Μιχάλης Μπεκίρης προς το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και ανέμενε με ιδιαίτερη προσοχή την σχετική απάντηση. Στην απάντηση του το αρμόδιο Υπουργείο, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πολιτικού γραφείου του κ. Μπεκίρη: 

Περισσότερα…

 

Τρίτη, 20 Μάρτιος 2012 08:42

Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ το ΔΣ των διασυνδεόμενων νοσοκομείων Αιγίου και Καλαβρύτων. Κοινός διοικητής των παραπάνω νοσηλευτικών ιδρυμάτων είναι ο καθηγητής του ΤΕΙ Κωνσταντίνος Φωτόπουλος.

Περισσότερα…

 

Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2012 16:54

Την ανησυχία του σε σχέση με τις εξελίξεις για την Αχαϊκή Τράπεζα, αλλά και την αμέριστη στήριξή του στις αποφάσεις της τοπικής επιχειρηματικής κοινότητας, καθώς επίσης και στα δικαιώματα των καταθετών και των εργαζομένων της Τράπεζας, εξέφρασε ο Βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος.

Περισσότερα…

 

Δευτέρα, 19 Μάρτιος 2012 14:10

Σε δήλωση του σήμερα το μεσημέρι, αναφορικά με τις εξελίξεις στην Αχαϊκή Συνεταιριστική Τράπεζα, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας ανέφερε τα εξής:

Περισσότερα…