Αιγιάλεια

Σάββατο, 17 Μάρτιος 2012 13:42

Η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αιγιάλειας έστειλε στους Συλλόγους Διδασκόντων, Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολικών Μονάδων της περιοχής, ενημέρωση σχετικά με τη διάγνωση, αντιμετώπιση και διαχείριση του προβλήματος με τους μικρούς μαθητές και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα.

Περισσότερα…

 

Σάββατο, 17 Μάρτιος 2012 12:41

Με το χαρτάκι της παραγγελίας περίμεναν στην ουρά εκατοντάδες οικογένειες από την Αιγιάλεια την Παρασκευή το πρωί, για να παραλάβουν πατάτες από το Νευροκόπι σε χαμηλή τιμή. Η Αιγιάλεια κόβει πρώτη το νήμα, φέρνοντας τα πρώτα φορτία από τη βόρεια Ελλάδα.

Περισσότερα…

 

Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 19:44

Ο υπ. βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ (δικηγόρος – καθηγητής Εγκληματολογίας) Άγγελος Τσιγκρής επισκέφθηκε χθες (Παρασκευή 16 Μαρτίου) το Αστυνομικό Τμήμα και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Ακράτας, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις ανάγκες των δύο υπηρεσιών από τη διοίκηση και το προσωπικό τους.

Περισσότερα…

 

Παρασκευή, 16 Μάρτιος 2012 13:46

 Η Σχολή Οδηγών του κ. Χρήστου Τσίρου, που βρίσκεται στην οδό Βασ. Κων/νου 99 στο Αίγιο, θέλοντας να βοηθήσει τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, προσφέρει

Περισσότερα…