ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δείτε ποια σωματεία και σύλλογοι της Αιγιάλειας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Κυριακή 20 Ιανουαρίου.

Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου

Το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου θα κόψει την πίτα του, για τα μέλη και τους φίλους του, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 11.30π.μ. στο cafe «Loss» στην παραλία Αιγίου. Επίσης το Xορευτικό Eργαστήρι ετοιμάζει μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στο χιονοδρομικό κέντρο Μαίναλο. Περισσότερες πληροφορίες στο γραφείο του Συλλόγου.

Ε.Κ.Α.ΜΕ./Α.μεΑ.Αιγίου

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου και ώρα 6μ.μ. το Ε.Κ.Α.ΜΕ./Α.μεΑ.Αιγίου θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Πανόραμα Συμπολιτείας στην αίθουσα «Έσπερος» (προσφορά των αφων Κυριακόπουλοι). Το Κέντρο καλεί όλους τους φίλους – υποστηρικτές του, τους φορείς και τους συλλόγους να το τιμήσουν με την παρουσία τους. Οι ευχές όλων θα δώσουν δύναμη στους ανθρώπους του Ε.Κ.ΑΜΕ. ώστε να καταφέρουν με αξιοπρέπεια  να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της νέας χρονιάς.

ΚΑΠΗ Αιγίου – Συμπολιτείας

Το ΚΑΠΗ Αιγίου – Συμπολιτείας, θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στις 6.30μ.μ. στο κέντρο «Όνειρο» στη Μυρτιά Αιγίου. Η βραδιά, που αναμένεται να είναι αξέχαστη, περιλαμβάνει ορχήστρα, χορό, φαγητό και πλούσια δώρα.

Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κουλούρας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 και ώρα 6.30μ.μ., στην ανακαινισμένη, ζεστή και φιλόξενη Αίθουσά του (Δαφνών 2 – Κουλούρα Αιγίου) και προσκαλεί όλα τα μέλη και τους φίλους του να παρευρεθούν για να ανταλλάξουν ευχές και σκέψεις με την ευκαιρία της εισόδου του νέου έτους, να επικοινωνήσουν μεταξύ τους και ο τυχερός να κερδίσει το δώρο-γούρι, που εθιμοτυπικά συνοδεύει το φλουρί της πίτας.

Ανθρωπιστικός Σύλλογος Κραθίου

Ο Ανθρωπιστικός Σύλλογος Κραθίου (Ακράτα) σας προσκαλεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, την Κυριακή 20 Ιανουαρίου. Σας περιμένουμε με ζωντανή μουσική και φαγητό στο εστιατόριο «Βεγγέρα» στην παραλία Ακράτας. Τιμή πρόσκλησης:15 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 6989454595.