ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΕΡΙΑΝΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ

Στο Πελοποννησιακό συναπάντημα που οργάνωσε με επιτυχία για ένα διήμερο ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελευσίνας, οι χορευτές του Χορευτικού ομίλου Αιγίου ξεσήκωσαν τους θεατές

που χειροκροτούσαν με ενθουσιασμό. Ένας θεατής δήλωσε: «Είμαι 58 χρονών και τέτοιο συγκρότημα δεν έχω ξαναδεί. Τέτοιος συγχρονισμός, τέτοια δύναμη. Μπράβο σας».

Οι 18 Αιγιώτες χορευτές αισθάνθηκαν τρομερή συγκίνηση από τις θερμές εκδηλώσεις στην Ελευσίνα. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το ΣΚΑΪ, το STAR και πατρινό κανάλι θα δείξουν κάποια στιγμή 45΄λεπτά από τις παραστάσεις και των δύο ημερών. Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015, την δεύτερη ημέρα, παρουσίασαν πρόγραμμα ο Σύλλογος Πελοποννησίων Ελευσίνας, ο Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μεσσάτιδος Πατρών, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κοκοταρίου Αρχαίας Ολυμπίας, ο Χορευτικός Όμιλος Αιγίου και ο Σύλλογος Πελοποννησίων Αχαρνών. Όλα τα συγκροτήματα χειροκροτήθηκαν αλλά την παράσταση έκλεψαν τα παιδιά του Αιγίου. Θα έπρεπε να είναι κανείς εκεί για να δεί την εντύπωση που έκανε η εμφάνιση του Χορευτικού. Aκολούθησε ανταλλαγή αναμνηστικών, αποχαιρετιστήριος χορός για όλα μαζί τα συγκροτήματα. Οι Πελοποννήσιοι της Ελευσίνας προσέφεραν μετά το τέλος της εκδήλωσης πλούσιο δείπνο στα μέλη όλων των αποστολών, κάτι που έκανε (λόγω της οικονομικής κρίσης) πολύ καλή εντύπωση σε όλους.

ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Καιρού επιτρέποντος, αν και αυτό δεν φαίνεται πιθανό, ο Χορευτικός ετοιμάζεται και για την 25 Μαρτίου. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, εαν πραγματοποιηθεί η παρέλαση 110 περίπου χορευτές του Ομίλου  θα πάρουν μέρος σε αυτή, ενώ μετά τιμώντας την Εθνική Επέτειο, θα ανέβουν οι πιό πολλοί στα Ψηλαλώνια για να παρουσιάσουν με 4 συγκροτήματα χορούς επίκαιρους για μία ώρα.