Α2’ ΕΘΝΙΚΗ

Home Αθλητικά Μπάσκετ Α2’ ΕΘΝΙΚΗ

Πέμπτη, 09 Ιούλιος 2009 10:03

Ανακοινώθηκαν πρόσφατα από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (Π.Σ.Α.Κ.) οι οφειλές των ομάδων της χρονιάς που πέρασε στην Α2 και τη Β’ Εθνική Κατηγορία.
Στην Α2, όπου συμμετείχαν οι τρεις Αχαιοί εκπρόσωποι (Ολυμπιάδα, Απόλλωνας και Αίγιο), μόλις τρεις ομάδες είναι «καθαρές», ενώ οι υπόλοιπες δεκατρείς έχουν ακόμα οικονομικές εκκρεμότητες, ανάμεσά τους και οι τρεις Αχαϊκές.

Αναλυτικά ο πίνακας των οφειλών:

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ                                      ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ                             ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗΚΑΟΔ                                             ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗICBS                                              ΠΕΡΙΚΟΠΗ 30% ΕΝΟΣ ΜΗΝΑΙΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ                                                     ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΝΑ ΟΦΕΙΛΗ 8.300€ (ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΤΕΝΙΔΗ ΟΡΕΣΤΗ &                                                     ΚΟΥΤΟΥΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΟΦΕΙΛΗ 2 ΜΗΝΩΝ) ΗΡΑΚΛΗΣ                                       10% ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΔΟΧΩΝΡΕΘΥΜΝΟ                                      20% ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ ΤΟΥΣ  ΑΠΟΔΟΧΩΝ & 400 € ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ                            2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΑΙΓΙΟ                                            2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΜΕΝΤ                                            2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ                     2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΞΑΝΘΗ                                         2 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΗΛΥΣΙΑΚΟΣ                                   3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΔΑΦΝΗ                                         3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙΝΗΑΡ ΗΣΤ                                     3 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ & 1 ΜΙΣΘΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ                        5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

ΠΑΓΚΡΑΤΙ                                     5 ΜΗΝΕΣ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ

“ΣΚΛΗΡΗ” ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Σ.Α.Κ.
Σε απάντηση της ανακοίνωσης του Π.Σ.Α.Κ. περί οφειλών των ομάδων της Α2 και σεβόμενοι πάντα την προσφορά και το έργο του, ο σύλλογός μας έχει να κάνει δύο επισημάνσεις.Η πρώτη είναι περί της δήθεν οφειλής δύο μισθών του Αιγίου στους παίκτες του, που είναι απόλυτο ψεύδος. Σε τέτοιου είδους ανακοινώσεις απαιτείται περισσότερη έρευνα ώστε να μην θίγεται κάποιος σύλλογος που είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του.Η δεύτερη έχει να κάνει με τις υποχρεώσεις και τη συμπεριφορά κάποιων μελών σας προς τους συλλόγους τους. Δεν μπορεί αγαπητοί κύριοι του Π.Σ.Α.Κ. να τα θέλετε μονά ζυγά δικά σας. Από τη μία δηλαδή τελειώνοντας η χρονιά να είναι παντελώς εξοφλημένοι τα μέλη σας, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη σας ότι αυτή τη στιγμή το κράτος οφείλει σε κάθε ομάδα της Α2 70.000 ευρώ και από την άλλη κατά τη διάρκεια της χρονιάς τα μέλη σας να έχουν επιδείξει παντελώς μισθοφορική συμπεριφορά. Να μην έχουν στενοχωρηθεί διόλου για τον άδικο υποβιβασμό της οποιαδήποτε ομάδας, όπως της δικής μας περίπτωσης και τέλος να έχουν επιδείξει τη μεγίστη αφιλοτιμία που θα επιδείκνυαν κάποιοι, οι οποίοι παρότι η ομάδα στάθηκε δίπλα τους με πατρική στοργή για να τους αποθεραπεύσει από χρόνιους τραυματισμούς, αυτοί να προτιμούν τις 2.000-3.000 ευρώ παραπάνω μιας άλλης πρότασης και να αντιμετωπίζουν τα σωματεία με εντελώς αχάριστη συμπεριφορά.Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας και ελπίζουμε οι επισημάνσεις μας να οδηγήσουν αρκετούς στο να βλέπουν τα πράγματα και από τις δύο πλευρές.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΗΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ