Βανδαλισμοί στο κτίριο του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ»

Το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Καμαρών «ΑΠΟΛΛΩΝ», καταγγέλλει τους βανδαλισμούς που παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα, στο κτίριο του συλλόγου

(σπάσιμο τοίχου στην αποθήκη, σπάσιμο μπάρας και κλειδαριάς στην είσοδο του parking, σπάσιμο τζαμιού παραθύρων), με αποκορύφωμα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όπου κάποιοι έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου.  Την ώρα δε του συμβάντος 11.15 -12.00 μ.μ., κάποιοι «μαρσάριζαν» – τυχαία;-  δυνατά αυτοκίνητο ή/και μηχανή, ώστε να καλυφθεί ο θόρυβος που προκαλούσαν τα χτυπήματα στο τζάμι.

Η Πρόεδρος του συλλόγου Αγγελική Σαμπάνη, κατέθεσε σχετική μήνυση στην Ασφάλεια Αιγίου, καταγγέλλοντας το γεγονός, σχολιάζοντας παράλληλα ότι αυτές οι ενέργειες δεν πρόκειται να μας «φοβίσουν» και αργά ή γρήγορα οι γνωστοί/άγνωστοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη.

Τόνισε δε ότι αν κάποιοι έχουν πρόβλημα προσωπικό μαζί της ή με κάποιο άλλο μέλος του Δ.Σ., σωστό είναι να ρίξουν το θυμό τους σ’ αυτούς και όχι στο σύλλογο, γιατί έτσι ουσιαστικά βλάπτουν το χωριό τους, αφού ο σύλλογος ανήκει στις Καμάρες και όχι στο εκάστοτε Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΑΜΠΑΝΗ