Γ’ ΕΘΝΙΚΗ / Ο Έσπερος έχει… δόντια

Ένα από τα φαβορί, μαζί με μία ομάδα του Λεκανοπεδίου, για την άνοδο στη Γ’ Εθνική θα είναι ο Έσπερος. Με την εικόνα του δείχνει πως ήρθε η ώρα ν΄ αλλάξει κατηγορία.Υπάρχει όμως κι ένα «αγκάθι» αυτό του σοβαρού τραυματισμού του Κάλη. Την Κυριακή ο Έσπερος ΑΟΠΑ είχε προγραμματίσει ένα ακόμη ισχυρό τεστ, κόντρας την Δόξα Λευκάδας του Νίκου Βουρνά την οποία κέρδισε με 79-78. Το παιχνίδι με τηνΔόξα Λευκάδας κρίθηκε με μια εύστοχη βολή του Λαμπρόπουλου τρία δευτερόλεπτα πριν το φινάλε.Το Σάββατο ο Έσπερος αντιμετώπισε την αδύναμη Απολλωνιάδα στην Περιβόλα και την κέρδισε με το εντυπωσιακό 82-44. Παιχνίδι στο οποίο ο Μάκης Γιατράς έδωσε χρόνο συμμετοχής περισσότερο στους μικρότερους ηλικιακά αθλητές του, μένοντας ικανοποιημένος από τη θέληση και την προσπάθεια τους. Να σημειωθεί ότι εναντίον της Απολλωνιάδας πολύ λίγο έπαιξαν οι Θωνιάτης, Χαλβατζής και Αγγελόπουλος.Η προετοιμασία συνεχίζεται κατά τα άλλα κανονικά, το κλίμα είναι πολύ καλό και πάντα στο σύλλογο υπάρχει μια κρυφή ελπίδα ότι στο τέλος θα ανοίξει ο δρόμος για την από φέτος παρουσία της στην Β´ Εθνική, καθώς κι όπως φαίνεται, υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα λυγίσουν κάτω από τα προβλήματα που έχουν και δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν (π.χ. Ηρακλής, Πανελλήνιος, ΑΕΚ κ.λ.π.). Βέβαια, από τη στιγμή που έχουν γίνει οι κληρώσεις, κάτι τέτοιο είναι δύσκολο και ο Έσπερος θέλει να δημιουργηθούν δύο κενές θέσεις.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

Φιλική εντός έδρας νίκη για την ομάδα της Ολυμπιάδας με 62-58 επί της μαχητικής και καλής Κρήνης´97 σε ένα ακόμη φιλικό ματς και εν σήμερα, για τους «πορτοκαλί» υπάρχει συνέχεια στα τεστ, κόντρα σε μια ακόμη αξιόλογη ομάδα της Α1 ΕΣΚΑ-Η, την Αχαγιά´82.- Η εφηβική ομάδα της Ολυμπιάδας έχασε εκτός έδρας 53-49 από τον Γλαύκο για το τοπικό πρωτάθλημα σε ματς ντέρμπι, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα. Τα 10λεπτα: 08-16, 13-07, 12-11, 20-15.ΓΛΑΥΚΟΣ: Ζαννίδης 10 (2), Γιαννόπουλος 5, Φρατζής 26 (2), Νούλιας 9, Λάμπι 3, Τσατσαρής, Τρύφας, Μουσκής.  

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Σταυρογιαννόπουλος 4, Πλέγας 2, Δημητρόπουλος 19 (3), Ντουλέ 14 (4), Μαραγιάννης 2, Νικολακόπουλος 2, Μπούζος 4, Λιβάνης 2.