Εκδηλώσεις στο ‘Πάρκο των Χριστουγέννων’ Παραμονή και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς

Για την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις στο “Πάρκο των Χριστουγέννων” στα Υψηλά Αλώνια Αιγίου, με τις φροντίδες της ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α. και τη βοήθεια καλών φίλων και χορηγών:

Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι και από τις 4 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα, το “Πειρατικό Εργαστήρι των Ξωτικών” ετοιμάζει καραβάκια με ευχές, για την εορταστική ψαριά του Άη-Βασίλη. Τα αυτοσχέδια καραβάκια θα ταξιδέψουν στην Λίμνη των Πειρατών ανήμερα την Πρωτοχρονιά σε μια ξεκαρδιστική ψαριά –κλήρωση με μεγάλα δώρα.

Στις 11.30 το πρωί οι X-Saltibagos παρουσιάζουν ζογκλερικά κόλπα και σόου ξυλοπόδαρων. Με την ευγενική χορηγία του Movida cafe-bar.

Στις 5.30 το απόγευμα, οι X-Saltibagos επιστρέφουν στο πάρκο με νέα ακροβατικά και παιχνίδια. Με την ευγενική χορηγία του Sports cafe “Ημίχρονο”.

Στις 6 το απόγευμα, η Χριστίνα Ψύχα, ο Νίκος Λιναρδόπουλος και ο Νίκος Καπράλος θα μας πάνε “Βόλτα στη Mουσική” με ένα υπέροχο μουσικό πρόγραμμα. Με την ευγενική χορηγία του Agora cafe.

Εξάλλου, στις 11.30 το πρωί της παραμονής Πρωτοχρονιάς, η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας θα παρουσιάσει “πρωτοχρονιάτικη καλαντάδα” στην αγορά του Διακοπτού.

Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, το Πάρκο των Χριστουγέννων θα φιλοξενήσει τις “Αγιοβασιλιάτικες φούριες και φουρτούνες”.

Στις 11 το πρωί, Ο Αϊ Βασίλης αδειάζει τους σάκους του με τα  δώρα για  τους μικρούς φίλους.

Στις 12 το μεσημέρι, ο Αϊ Βασίλης θα επιδοθεί σε πειρατική ψαριά και με το καλάμι του θα “ψαρέψει” από τη λίμνη τα καραβάκια των τυχερών φίλων του.

Το πρωί της Πρωτοχρονιάς, το “Λιχουδόσπιτο” του Πάρκου θα κερνάει λαχταριστά σουδάκια, ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου “Στέφας”.

Σε περίπτωση βροχής, ο Αϊ Βασίλης θα αδειάσει τους σάκους του στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου (Παλαιό Νοσοκομείο) την ίδια ώρα.