Εκκλησιαστικά

Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2012 12:45

Η εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, εορτάστηκε με κάθε θρησκευτική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια στο Αίγιο. Χιλιάδες προσκυνητές κατέκλυσαν και φέτος την πόλη, για να προσκυνήσουν την θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Τρυπητής και να πάρουν μέρος στον πανηγυρισμό.

Περισσότερα…

 

Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 18:47

Το ΕΚΑΜΕ/ ΑΜΕΑ δέχτηκε την αγάπη και την συνδρομή φίλων και συμπολιτών για την ενίσχυση του έργου του. Ευχαριστεί θερμά τους κάτωθι, τους εύχεται δε προσωπική – οικογενειακή υγεία και ευτυχία.

Περισσότερα…

 

Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 18:44

Με κάθε θρησκευτική λαμπρότητα κι φέτος τελέσθηκε η Αγία και Μεγάλη εβδομάδα των παθών του Κυρίου μας και η τελετή της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Μεγάλου Μποντιά Καλαβρύτων.

Περισσότερα…

 

Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 16:57

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, εορτή της Ζωοδόχου Πηγής, εορτάζει με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια, το Ιερό Προσκύνημα «Παναγίας Τρυπητής» Αιγίου, χοροστατούντων Σεβασμιοτάτων Μητροπολιτών. Χιλιάδες προσκυνητές προβλέπεται ότι θα συρρεύσουν και φέτος στο Αίγιο την Παρασκευή του Πάσχα, στη γιορτή της Παναγίας, για να προσκυνήσουν την θαυματουργή Εικόνα και να πάρουν μέρος στον πανηγυρισμό.

Περισσότερα…