Ελληνο – Αυστραλοί βρήκαν κρυμμένο θησαυρό στην Ακράτα!

Μεγάλο ποσό στο Δήμο Αιγιαλείας από τα νόμιμα εύρετρα

Οι σύγχρονοι Ιντιάνα Τζόουνς που δεν έλεγαν να το βάλουν κάτω και επέμεναν να ψάχνουν για χρυσό στην Ακράτα, τελικά δικαιώθηκαν! Κάτω από άκρα μυστικότητα και με συνοπτικές διαδικασίες, ομάδα Ελληνο – Αυστραλών, με ιδιαίτερη πείρα στο κυνήγι θησαυρών και που προφανώς είχαν τις πληροφορίες τους, αφού ξεπέρασαν πολύ γρήγορα όλες τις απαιτούμενες γραφειοκρατικές διαδικασίες, ξεκίνησαν εργασίες εκσκαφής προς ανεύρεση κρυμμένου θησαυρού στην Τοπική Κοινότητα Ακράτας

(εντός του οικισμού) και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.aigialeianews.gr, σήμερα τα ξημερώματα πέτυχαν διάνα, σε βάθος μόλις τριών μέτρων από το οδόστρωμα.

Ακόμα δεν έχει διαρρεύσει τι ακριβώς βρέθηκε, καθώς για ευνόητους λόγους οι ειδήσεις έρχονται με το…σταγονόμετρο, αλλά οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ράβδους χρυσού και μεγάλο αριθμό χρυσών λιρών!

Είναι η τρίτη- και αυτή τη φορά η τυχερή!- προσπάθεια εύρεσης κρυμμένου θησαυρού, μέσα σε τέσσερα χρόνια, που έγινε στην συγκεκριμένη περιοχή. Να επισημάνουμε ότι ο Δήμος Αιγιαλείας διατηρεί το δικαίωμα των νόμιμων ευρέτρων, κάτι που σημαίνει ότι έχει να λαμβάνει ένα πολύ σημαντικό ποσό από το θησαυρό που βρέθηκε!

ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΑΣ – ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

Άνθρακες, τελικά αποδείχτηκε ο θησαυρός που «βρέθηκε» σήμερα τα ξημερώματα στην Τοπική Κοινότητα Ακράτας, καθώς το www.aigialeianews.gr, θέλησε να… τιμήσει το έθιμο της Πρωταπριλιάς. Πάρα πολλοί πάντως ήταν αυτοί που πίστεψαν ότι βρέθηκαν ράβδοι χρυσού και λίρες (που τέτοια τύχη!), ενώ και ΜΜΕ επικοινώνησαν μαζί μας για να επαληθεύσουν την είδηση. Και του χρόνου!