Εξόρμηση της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο για την… κάθαρση των πλατειών από αντιεξουσιαστές και λαθρομετανάστες(ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)

Εξόρμηση με εφημερίδες και φυλλάδια στο κέντρο του Αιγίου πραγματοποίησε χθες το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής με σκοπό, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, την ενημέρωση του κόσμου για τις θέσεις του Συνδέσμου αλλά και την κάθαρση των πλατειών από τους λαθρομετανάστες, τα αντιεξουσιαστικά στοιχεία και τους ναρκομανείς, οι οποίοι πάντως την ώρα της εξόρμησης δεν εμφανίστηκαν. Η ανακοίνωση που εξέδωσαν για τα όσα συνέβησαν χθες στο Αίγιο έχει ως εξής:

“Μετά από δεκάδες επιστολές που δεχτήκαμε, την Δευτέρα 11/2 πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η δράση του Μετώπου Νεολαίας σε ολόκληρο το Αίγιο με εφημερίδες και φυλλάδια προς τον κόσμο και τους καταστηματάρχες.

Σκοπός της δράσης ήταν η ενημέρωση του κόσμου για τις θέσεις του ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά και η κάθαρση των πλατειών από τους λαθρομετανάστες, τα αντιεξουσιαστικά στοιχεία και τους ναρκομανείς, οι οποίοι μαζί με την βοήθεια και την ανοχή του κράτους, τρομοκρατούν τις ελληνικές οικογένειες οι οποίες πλέον φοβούνται να κάνουν τις βόλτες τους στις κεντρικές και ιστορικές πλατείες του Αιγίου.

Ο κόσμος για άλλη μια φορά μας έδειξε έμπρακτα την υποστήριξη του, δίνοντας μας την δύναμη να συνεχίσουμε τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί για την σωτηρία της πατρίδας μας, του έθνους μας και της φυλής μας.

Τώρα όσο αναφορά για τα εξαφανισμένα αντιεξουσιαστικά στοιχεία και τους φίλους τους, τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σήμερα ήταν μαζί κρυμμένοι στις τρύπες τους και πετάχτηκαν μια ώρα μετά αφού πληροφορήθηκαν πως είχε τελειώσει η εξόρμηση, θα θέλαμε να τους ενημερώσουμε πως καμία περιοχή και καμία πλατεία δεν τους ανήκει όπως λένε, αλλά αντιθέτως όλες οι περιοχές και όλες οι πλατείες του Αιγίου ανήκουν στους Έλληνες πολίτες που τις πληρώνουν. Περαστικά σας ρε παιδιά, δεν πειράζει !!!”