Επανεξελέγη πρόεδρος στην ΠΕΣ ο Θανάσης Σωτηρόπουλος

Πρωτόγνωρη συμμετοχή στην 1η Τακτική Γενική Συνέλευση

Την Παρασκευή 19 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η 1η Τακτική Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Σ. ως Ανώνυμη Εταιρεία με συμμετοχή πρωτόγνωρη που ξεπερνούσε το 90% των μετόχων! Εκτός από τα ετήσια υποχρεωτικά από τον νόμο θέματα της ημερήσιας διάταξης όπως η Ανακοίνωση των Ενοποιημένων Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων (Ισολογισμός, Καταστάσεις αποτελεσμάτων χρήσεως,Ταμειακών ροών και Πίνακα μεταβολών ιδίων Κεφαλαίων, Πίνακα Διαθέσεως Αποτελεσμάτων και Προσάρτημα Οικονομικών Καταστάσεων) της Έκθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου για τα πεπραγμένα της χρήσεως 2012 καθώς και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή για τις ανωτέρω οικονομικές καταστάσεις, στα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν και η διενέργεια αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Η πολύ σημαντική εξαγωγική και οικονομική πρόοδος της εταιρείας με τα πολύ θετικά οικονομικά αποτελέσματα (τα τελευταία τριάμισι χρόνια οι εξαγωγές της Ένωσης έχουν διπλασιαστεί καθώς και η τιμή της σταφίδας), αποτέλεσαν το καθοριστικό κριτήριο για τους αντιπροσώπους – μετόχους που επιβράβευσαν τη διοίκηση με ομόφωνες αποφάσεις σε όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και με την παμψηφεί εκλογή της, μετά από μυστική ψηφοφορία, κάτι πρωτόγνωρο για τα συνεταιριστικά δεδομένα! Πολύ σημαντικό βεβαίως ρόλο έπαιξε η πολύ θετική εμπορική και οικονομική πορεία της συνεταιριστικής εταιρείας τα τελευταία χρόνια. Φαίνεται ότι επιτέλους ομονόησαν οι συνεταιριστές και κατάλαβαν το αυτονόητο: Ότι πάνω από όλα είναι η πρόοδος της Ένωσης που είναι και ο εγγυητής του εισοδήματός τους.

ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ Π.Ε.Σ

·  Σωτηρόπουλος Αθανάσιος

·  Καρέλης  Βασίλης

·  Μιχαλόπουλος Νίκος

·  Τσαρούχης Παναγιώτης

·  Δημόπουλος  Αποστόλης

·  Μπουσμάδης Κωνσταντίνος

·  Πλάτανος Παναγιώτης

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι πενταετής (5).

Normal 0 false false false MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:”Κανονικός πίνακας”; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:””; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:”Times New Roman”; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;}

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, για να συγκροτηθεί σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Αθανάσιος Σωτηρόπουλος, Α΄ Αντιπρόεδρος: Βασίλης Καρέλης, Αντιπρόεδρος Β΄: Νίκος Μιχαλόπουλος, Μέλη: Παναγιώτης Τσαρούχης, Αποστόλης Δημόπουλος, Κωνσταντίνος Μπουσμάδης, Παναγιώτης Πλάτανος.

Η Π.Ε.Σ. συμμετέχει, με τον Διευθυντή της Μίλτο Σταυρόπουλο και το τμήμα πωλήσεων, σε έκθεση πρώτα στο Σικάγο των ΗΠΑ και στην συνέχεια στο Τορόντο του Καναδά. Η αποστολή της ΠΕΣ θα επιστρέψει το Μεγ. Σάββατο.