Επιτυχημένη Πρωτομαγιάτικη εκδήλωση από Φ.Ο.Σ.

Ο Φιλοπροοδευτικός Όμιλος Σελιανιτίκων πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία, την 5η προγραμματισμένη του πρωτομαγιάτικη γιορτή τη Δευτέρα 30 Απριλίου 2012, στις 8.30΄το βράδυ, στο προαύλιο της εκκλησίας του Αγίου Βασιλείου στα Σελιανίτικα με μια υπέροχη μουσική βραδιά και απρόσμενα πολύ κόσμο που διασκέδασε μέχρι αργά, αφού χόρεψε πρώτα το χορευτικό του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού σχολείου Σελιανιτίκων.

Πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός πίτας με πολλές συμμετοχές που ανέδειξε πρώτη την πίτα της κας Ε. Δημητρίου και έπειτα μοιράστηκαν οι πίτες δωρεάν στον κόσμο, που είναι και ο σκοπός του διαγωνισμού αυτού. Επίσης έγινε και ο διαγωνισμός πρωτομαγιάτικου στεφανιού με πολλές συμμετοχές, τόσο ατομικές όσο και ομαδικές από το Δημοτικό Σχολείο και το Νηπιαγωγείο Σελιανιτίκων. Πρώτο αναδείχθηκε το στεφάνι της κας Χ. Καρούνη. Έτσι δεν έλλειψε και φέτος το μαγιάτικο αυτό ντεκόρ που αποτελεί έθιμο και το μόνο στόχο του συγκεκριμένου διαγωνισμού.

Παραβρέθηκαν, ο υφυπουργός Άμυνας κ Κ. Σπηλιώπουλος, ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ Στ. Θεοδωρακόπουλος, ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ Δ. Κατσικόπουλος, ο αντιδήμαρχος καθαριότητας, πράσινου και αθλητισμού κ Δ. Καμπέρης, η αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Β. Ψυχράμη, ο πρόεδρος του Ν. Π. Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού και κοινωνικής πολιτικής κ Κ. Κλάγκος καθώς και το μέλος κ Τ. Σπυρόπουλος, η δ/ντρια του Δημοτικού Σχολείου Σελιανιτίκων κα Β. Κυριακοπούλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κα Σ. Γόνη-Καυκά, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αβύθου «Αχαιοί» κ Α. Παλαιολογόπουλος και πολύς κόσμος.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όσους παραβρέθηκαν, όσους ενίσχυσαν την εκδήλωση, το χορευτικό Σελιανιτίκων και το δάσκαλό του κ Δ. Μασαούτη, τον ιερέα και το εκκλησιαστικό συμβούλιο για την παραχώρηση του προαυλίου της εκκλησίας, τους χορηγούς του: ανθοπωλείο Α. Μαστροκωσόπουλος, οπωροπωλείο Δημητρακόπουλος, χαρτικά Χ Γαλιάτσου και Α. Σπυρόπουλος, αρτοποιεία Α. Κανελλόπουλος, αφοί Μαραγκόπουλοι, ζωοτροφές Β. Κυριαζίδης, καφενείο Χ. Ευσταθίου, εφημερίδα ΠΡΩΤΗ, το ΡΑΔΙΟ ΑΙΓΙΟ και όσους βοήθησαν στη διοργάνωση και εύχεται Καλό Μήνα σε όλους.