ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣ ΜΕΛΑΘΡΟΝ “Ο ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ”

Ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε για την συγκινητική και ιδιαίτερα αξιέπαινη πρωτοβουλία των μαθητών του Δ1 τμήματος του Δημοτικού σχολείου Αβύθου.

Οι μαθητές, συνεργαζόμενοι με τον δάσκαλό τους κ. Ιωάννη Διαμαντόπουλο, συγκέντρωσαν χρήματα με τα οποία αγόρασαν τρόφιμα και διάφορα άλλα είδη και τα δώρισαν στους περιθαλπόμενους στο Αγάπης Μέλαθρον «ο Άγιος Χαράλαμπος». Η πράξη τους είναι σπουδαία και αποδεικνύει ότι αν και μικροί στην ηλικία, έχουν  διαπαιδαγωγηθεί με τέτοιες αξίες από το σχολείο και την οικογένειά τους ώστε να σέβονται τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και να αναγνωρίζουν την αξία των ηλικιωμένων στην σημερινή μας κοινωνία.

Οι περιθαλπόμενοι, οι εργαζόμενοι και φυσικά το Δ.Σ του Ιδρύματος  ευχαριστεί όλη τη σχολική κοινότητα του Δημοτικού σχολείου Αβύθου και εύχεται ιδιαίτερα στους μικρούς εθελοντές αγάπης, να έχουν υγεία και πρόοδο στη ζωή τους και πάντα να σκορπίζουν χαρά και ευτυχία στους ανθρώπους! Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και τους δασκάλους τους!