Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΑΣ ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ LACTA

Στις 14 Φεβρουαρίου αρχίζει να προβάλλεται στους κινηματογράφους η νέα ταινία της Lacta, με τίτλο «Love in the End» – «Η αγάπη έρχεται στο τέλος», που είναι γυρισμένη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη. Πρωταγωνιστούν τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών

(Τζωρτζίνα Λιώση, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Πάνος Βλάχος, Νικόλας Αγγελής, Μυριέλλα Κουρεντή), ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο πρωτοεμφανιζόμενος Βασίλης Κεχαγιάς. Η ταινία βασίζεται σε τρεις πραγματικές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα που επιλέχτηκαν από τις εκατοντάδες που έστειλε το κοινό, προκειμένου η Lacta να τους δώσει το happy end που ποτέ δεν είχαν!

Μία από αυτές τις τρεις ιστορίες είναι μιας νεαρής Αιγιώτισσας! Πρόκειται για την 18χρονη Μαρία Μακάση, που μίλησε αποκλειστικά στο www.aigialeianews.gr και στην εφημερίδα «Τα Νέα της Αιγιάλειας» για το πως προέκυψε η συμμετοχή της στον διαγωνισμό, ενώ περιμένει με ανυπομονησία να δει την ταινία: “Ήμουν στον υπολογιστή μου και παρατήρησα ότι υπήρχε ένας διαγωνισμός, που έλεγε να γράψει ο καθένας μία ιστορία γύρω από τον έρωτα και είπα γιατί όχι δεν έχω να χάσω κάτι. Κάθισα λοιπόν και έγραψα την ιστορία μου και αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα ότι θα επιλεχτεί. Θυμάμαι εκείνη την ημέρα, άνοιξα τον υπολογιστή και είδα το e-mail από τη Lacta, που μου έδιναν συγχαρητήρια που έχει επιλεγεί η ιστορία μου για να μπει στην ταινία. Η ιστορία που έγραψα, είναι αληθινή. Μιλάει για τον πρώτο έρωτα, που τον βίωσα όταν πήγαινα στο γυμνάσιο και ερωτεύτηκα ένα φίλο μου. Θα παραβρεθώ στην πρεμιέρα της ταινίας. Είναι πολύ περίεργο το συναίσθημα να δω την ιστορία μου, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη βεβαίως και περιμένω πως και πώς να δω την ταινία, όχι μόνο εγώ αλλά και οι φίλοι μου”.

Κλείνοντας η νεαρή Αιγιώτισσα, εν’ όψει και του Αγίου Βαλεντίνου, παροτρύνει τον κόσμο να δείχνει τα συναισθήματά του και να τολμήσει να ερωτευτεί:

“Να τολμήσει να ερωτευτεί ο κόσμος, να κάνουν το «βήμα» και να έχουν θάρρος, να δηλώνουν τα συναισθήματά τους χωρίς να φοβούνται γιατί είναι ότι καλύτερο νομίζω. Μπορεί να «κολλάς» και να νιώθεις κάπως, αλλά κάνεις το καλύτερο νομίζω με το να δείχνεις τα συναισθήματα σου στον άλλον και να μην τα κρύβεις”.

Στην ιστορία της νεαρής Αιγιώτισσας, πρωταγωνιστούν η Κατερίνα Γερονικολού και ο Πάνος Βλάχος που υποδύονται την Αλίκη και τον Γιώργο αντίστοιχα, με την υπόθεση να έχει ως εξής: Ο Γιώργος είναι φίλος με την Αλίκη από το νηπιαγωγείο. Εδώ και δεκαοχτώ χρόνια, μαζί. Φίλοι. Μόνο που ο Γιώργος, εδώ κι ένα χρόνο, δεν αισθάνεται πια φίλος της. Δεν του φτάνει να είναι φίλοι. Αλλά δεν ξέρει πώς να της πει ό,τι αισθάνεται. Φοβάται πως η Αλίκη θα τρομάξει, όπως τρόμαξε κι εκείνος όταν κατάλαβε ότι την ερωτεύτηκε. Γι’ αυτό αποφασίζει να της πει ένα ψέμα. Ένα ψέμα που ενώ περιμένει να τον οδηγήσει κοντά, θα τον φέρει ακόμα πιο μακριά της.

Δημήτρης Ζωιτσούδης