«Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ» : ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΤΟ «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»

Η παράσταση που έχει κάνει την μεγαλύτερη αίσθηση φέτος στην Αθήνα έρχεται στο Αίγιο. Την Παρασκευή 29 και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου θα παρουσιαστεί σε τέσσερις παραστάσεις στον χώρο Θεαμάτων «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» το θεατρικό έργο του Αντώνη Τσιπιανίτη «Η ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΠΑΝΩ». Ώρα έναρξης: απογευματινή στις 18.30 και βραδινή στις 21.00.

Το κείμενο αρκετά ευρηματικό, έχει γωνίες με εκπλήξεις, αλλά δεν το κουνάει ρούπι από την πραγματική ζωή. «Η πόρνη από πάνω» σου λέει όμορφα, με τρόπο, μία ιστορία της διπλανής  πόρτας, αραιώνοντας την πίκρα με χιούμορ  και σκουπίζοντας τα δάκρυα με χαραμάδες ελπίδας. Μία γυναίκα από την Πρέβεζα, η Ερατώ, ακολουθεί τον αστυνομικό σύζυγό της στην Αθήνα. Με υπομονή και στωικότητα ζει στο περιθώριο,  μέχρι την ημέρα που στο από πάνω διαμέρισμα μετακομίζει μια πόρνη. Και τότε….. “

Το δράμα μίας χώρας εκτυλίσσεται παράλληλα με την τραγωδία της Ερατώς. Μόνο που εσύ, από ένα σημείο και μετά αρχίζεις να αδικείς όλα αυτά, την ιστορία, το μήνυμα, τον έρωτα, την προδοσία, τη βαναυσότητα σε βάρος  των  γυναικών, διότι απλά σε κάποια σημεία η ερμηνεία της  Κατερίνας Διδασκάλου σκεπάζει τα πάντα.

Πληροφορίες / κρατήσεις: 2691400429. Γενική είσοδος: 10 €.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ : Σταμάτης Πατρώνης

ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ : Δημήτρης Ανδριανός

ΜΟΥΣΙΚΗ : Μιχάλης  Ρουμπής  –  Ιωάννης/Ιόλαος Μανιάτης

ΦΩΤΙΣΜΟΙ : Ελένη Αναγνωστοπούλου

ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ : Μιχάλης Ρουμπής

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ  ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Μηνάς Μινατσής