Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ / Τα 32 κόμματα που θα λάβουν μέρος – Οι υποψήφιοι της Αχαΐας – Οδηγίες προς τους εκλογείς

Οι εκλογές της 6ης Μαΐου, είναι οι πιο κρίσιμες για τον τόπο μετά από αυτές της μεταπολίτευσης. Το ποσοστό των πολύ μικρών κομμάτων που θα μείνουν εκτός Βουλής θα αποτελέσει τον καταλύτη των εκλογών. Ο νόμος του πρώην υπουργού Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλου, που για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε αυτές τις εκλογές, προβλέπει ότι όσο πιο μεγάλο είναι το ποσοστό των κομμάτων εκτός Βουλής, τόσο πιο εύκολα θα προκύψει συγκυβέρνηση των δύο μεγάλων κομμάτων. Το πρώτο κόμμα παίρνει πενήντα έδρες επιπλέον, εις βάρος κυρίως του δεύτερου κόμματος.

Σύμφωνα με το Σύνταγμα, στην περίπτωση που δεν υπάρξει αυτοδυναμία, τότε καλείται ο αρχηγός του πρώτου κόμματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πάρει διερευνητική εντολή προκειμένου να σχηματίσει κυβέρνηση. Αν μέσα σε τρεις ημέρες τα καταφέρει, τότε η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από τη Βουλή. Αν όμως δεν τα καταφέρει, τότε η εντολή δίνεται στον αρχηγό του δεύτερου κόμματος, αν τη δεχτεί, όπου ακολουθείται η ίδια διαδικασία και μετά στο τρίτο κόμμα κ.ο.κ. Αν δεν υπάρξει δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης τότε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας καλεί όλα τα κόμματα ώστε να υπάρξει συνεργασία αν όμως δεν υπάρξει τότε πάμε πάλι σε εκλογές.

Στην Αχαΐα θα υπάρξουν 605 εκλογικά τμήματα, με συνολικά 277.984 εκλογείς εκ των οποίων οι 1839 ετεροδημότες που θα ψηφίσουν στις αίθουσες του 4ου ΤΕΕ, Αυστραλίας και Κανελλοπούλου, στην Πάτρα. Στην εκλογική διαδικασία θα πάρουν μέρος, στην Αχαΐα, συνολικά 24 κόμματα. Οι εκλόγιμες θέσεις στο Νομό είναι 9 και οι σταυροί προτίμησης έως 3. Αυτό που κάνει φέτος ιδιαίτερη την εκλογική αναμέτρηση της Αχαΐας είναι πως στα ψηφοδέλτια συμμετέχουν οι εννέα εν ενεργεία βουλευτές του νομού, αλλά και δύο ακόμα που δεν είχαν εκλεγεί στον νομό. Σε αυτές τις εκλογές θέλησαν να είναι επικεφαλής των ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ αντίστοιχα, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε έντεκα εν ενεργεία βουλευτές για εννέα θέσεις, με συνδιεκδικητές τους υποψήφιους των «μικρών» που… σήκωσαν μπόι. Αυτό το δεδομένο από μόνο του μας προετοιμάζει για μια σκληρή αντιπαράθεση εντός κι εκτός κομμάτων. Παρά τα όσα λέγονταν όλο το προηγούμενο διάστημα ότι όλοι είναι έτοιμοι να συμμετάσχουν στις εκλογές, η προηγούμενη εβδομάδα έδειξε πως σε όλους τους συνδυασμούς υπήρχαν κενά ή ότι η κατάρτιση των ψηφοδελτίων έγινε μετά από πολλή μελέτη, ιδιαίτερα των κομμάτων που προσδοκούν μια διαφορετική τύχη σε αυτές τις εκλογές, αφού στις προθέσεις τους είναι να αξιοποιήσουν την αγανάκτηση των εκλογέων για την απίστευτη οικονομική κρίση που όλο και βαθαίνει. Όσον αφορά το Δήμο Αιγιαλείας θα υπάρχουν 130 εκλογικά τμήματα, ανά Δημοτικές Ενότητες τα οποία έχουν ως εξής: Δημοτική Ενότητα Αιγείρας 1 έως 12, Δημοτική Ενότητα Αιγίου 13 έως 67, Δημοτική Ενότητα Ακράτας 68 έως 84, Δημοτική Ενότητα Διακοπτού 85 έως 100, Δημοτική Ενότητα Ερινεού 101 έως 109 και Δημοτική Ενότητα Συμπολιτείας 110 έως 130.  Οι ετεροδημότες της Αχαΐας από τις εκλογικές περιφέρειες Αιτωλοακαρνανίας, Ιωαννίνων, Άρτης, Αρκαδίας, Ηλείας, Κεφαλλονιάς, Μεσσηνίας, Α΄& Β΄Αθηνών, θα ψηφίσουν σε 5 ειδικά εκλογικά τμήματα στην Πάτρα (4ο ΤΕΕ, Αυστραλίας & Κανελλοπούλου).

Στο www.aigialeianews.gr, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα εκλογικά τμήματα και τα καταστήματα ψηφοφορίας στο Δήμο Αιγιαλείας και τους εκλογείς που θα ψηφίσουν στο κάθε τμήμα, που ακριβώς ψηφίζετε, που βρίσκεται το εκλογικό τμήμα που ψηφίζετε, καθώς και τα εκλογικά τμήματα και τα καταστήματα ψηφοφορίας των ετεροδημοτών.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΕΙΣΤα Εκλογικά Τμήματα θα είναι ανοιχτά από τις 7 το πρωί έως τις 7 το βράδυ. Η άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.5 του άρθρου 51 του Συντάγματος και της παρ. 2 του άρθρου 6 της εκλογικής νομοθεσίας (Π.Δ.26/2012 ΦΕΚ 57 Α).  Συνεπώς όλοι οι εκλογείς υποχρεούνται την 6η  Μαΐου 2012 να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν για την ανάδειξη των Βουλευτών του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Από την ανωτέρω υποχρέωση εξαιρούνται:

• Όσοι έχουν υπερβεί το εβδομηκοστό έτος της ηλικίας τους.• Όσοι θα βρίσκονται κατά την ημέρα της ψηφοφορίας στο εξωτερικό. • Οι εκλογείς που έχουν εγγραφεί στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους ετεροδημοτών, αλλά δεν κατέστη δυνατή η σύσταση ειδικού εκλογικού τμήματος ετεροδημοτών, λόγω μη συμπληρώσεως, σε όλη την εφετειακή περιφέρεια, του αριθμού των σαράντα (40) τουλάχιστον ετεροδημοτών εκλογέων της ίδιας εκλογικής περιφέρειας.Επίσης θα υπάρξουν εκλογείς που για διάφορους εξαιρετικούς λόγους δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, ενδεικτικά αναφέρεται:• Υπάλληλοι δημοσίου, για τους οποίους σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες δεν θα επιτρέψουν να απουσιάζουν από την Υπηρεσία τους.• Υπάλληλοι νομικών προσώπων δημοσίου Δικαίου, νοσηλευτικών ιδρυμάτων, οργανισμών και επιχειρήσεων κοινής ωφελείας κλπ. στους οποίους σοβαρές υπηρεσιακές ανάγκες δεν θα επιτρέψουν να απουσιάζουν από την Υπηρεσία τους.• Εκλογείς που δεν θα μπορούν να μεταβούν στον τόπο άσκησης εκλογικού δικαιώματος για λόγους υγείας.Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι Έλληνες πολίτες που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους (δηλαδή όσοι έχουν γεννηθεί μέχρι και το έτος 1994) και είναι εγγεγραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου ή κοινότητας της χώρας. Ποιοι στερούνται του δικαιώματος αυτού: Όσοι πολίτες διατελούν, σύμφωνα με τις διατάξεις του Αστικού Κώδικα σε πλήρη στερητική δικαστική συμπαράσταση και όσοι στερήθηκαν το δικαίωμα της ψήφου λόγω αμετάκλητης ποινικής καταδίκης, σε κάποιο από τα εγκλήματα που ορίζονται από τον ποινικό και στρατιωτικό ποινικό κώδικα, για όσο χρόνο διαρκεί αυτή η στέρηση.

Η αναγνώριση των εκλογέων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος γίνεται με βάση την αστυνομική τους ταυτότητα ή τη σχετική προσωρινή βεβαίωση της αρμόδιας αρχής ή το διαβατήριό τους ή την άδειας οδήγησης ή το ατομικό βιβλιάριο υγείας όλων των ασφαλιστικών ταμείων. Σημειώνεται ότι, τυχόν «κομμένα» δελτία αστυνομικής ταυτότητας είναι αποδεκτά. Εκλογείς, που από σωματική αδυναμία δεν μπορούν να κάνουν τα πιο πάνω, έχουν το δικαίωμα για το σκοπό αυτό να απευθυνθούν στον αντιπρόσωπο της δικαστικής αρχής ή σε μέλος της εφορευτικής επιτροπής, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να τους βοηθήσουν. Απαγορεύεται στον εκλογέα να ρίξει το ψηφοδέλτιό του στην κάλπη: α) αν αυτό δεν είναι μέσα στο φάκελο με το ειδικό γνώρισμα ή αν δεν έχει κλειστεί ο φάκελος και β) αν ο εκλογέας δεν αποσύρθηκε πρώτα στον ξεχωριστό χώρο (παραβάν). Στον εκλογέα που ψήφισε χορηγείται, εφόσον ζητηθεί, σχετική βεβαίωση που υπογράφεται από τον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής και σφραγίζεται με τη σφραγίδα της.

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί, οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι κληρικοί;Οι δικαστικοί, οι δημόσιοι γενικά πολιτικοί υπάλληλοι και οι κληρικοί ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα, είτε στο δήμο, στα δημοτολόγια του οποίου είναι εγγεγραμμένοι, είτε στον τόπο διαμονής τους με την ιδιότητα του ετεροδημότη εκλογέα ψηφίζοντας τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας που είναι εγγεγραμμένοι.

Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι και οι έφοροι αυτών; Οι αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής ψηφίζουν στο εκλογικό τμήμα στο οποίο ασκούν τα καθήκοντά τους, τους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας, στην οποία υπάγεται το εκλογικό τμήμα. Οι έφοροι και όσοι αναπληρωτές αντιπρόσωποι δικαστικής αρχής δεν άσκησαν τα καθήκοντά τους, ψηφίζουν τους ίδιους υποψήφιους σε εκλογικό τμήμα της έδρας του εφόρου που ορίζεται απ’ αυτόν, τους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας στην οποία υπάγεται αυτό το εκλογικό τμήμα. Οι ανωτέρω ψηφίζουν μόνο εφόσον είναι γραμμένοι σε εκλογικό κατάλογο δήμου του Κράτους. Για το σκοπό αυτό υπογράφουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία αναφέρεται ο δήμος που είναι γραμμένοι.Πού ψηφίζουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν καθήκοντα σε ειδικά εκλογικά τμήματα ετεροδημοτών;Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε αμιγές εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών, ψηφίζουν τους υποψηφίους της βασικής εκλογικής περιφέρειας των ετεροδημοτών του τμήματος αυτού.Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι που ασκούν τα καθήκοντά τους σε μεικτό εκλογικό τμήμα ετεροδημοτών, ψηφίζουν τους υποψηφίους όποιας βασικής εκλογικής περιφέρειας των ετεροδημοτών του τμήματος αυτού προτιμούν.

Πού ψηφίζουν οι άνδρες φρουράς;

Σε περίπτωση που διατίθεται φρουρά για τη φύλαξη εκλογικού τμήματος, το προσωπικό αυτής, το οποίο δεν μπορεί να υπερβαίνει τα τέσσερα (4) άτομα ψηφίζει στο εκλογικό τμήμα που φρουρεί.Οι εκλογείς αυτοί, ψηφίζουν μόνο εφόσον είναι γραμμένοι στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους των υπηρετούντων στην Ελληνική Αστυνομία και στα Σώματα Ασφαλείας, οποιασδήποτε εκλογικής περιφέρειας, που επικυρώθηκαν από το οικείο πρωτοδικείο. Ο πρόεδρος της εφορευτικής επιτροπής ή αυτός που διευθύνει το έργο της βεβαιώνει με πρακτικό ότι, αυτοί που ψήφισαν στο τμήμα ως άνδρες της φρουράς του, ανήκουν στην φρουρά του.

Πού ψηφίζουν οι στρατιωτικοί, αστυνομικοί, λιμενικοί και πυροσβέστες; Οι εκλογείς που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία, στο Πυροσβεστικό Σώμα, στις Ένοπλες Δυνάμεις και στο Λιμενικό Σώμα και εγγράφονται σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, ψηφίζουν στον τόπο που υπηρετούν την ημέρα της ψηφοφορίας τους συνδυασμούς ή μεμονωμένους υποψήφιους της εκλογικής περιφέρειας στην οποία εδρεύει η υπηρεσία τους.Η αναγνώριση των εκλογέων αυτών από την εφορευτική επιτροπή, γίνεται με βάση τις στρατιωτικές ή άλλες υπηρεσιακές τους ταυτότητες

Πού ψηφίζουν οι ναυτικοί;Έλληνες ναυτικοί, που υπηρετούν σε πλοία με Ελληνική σημαία και έχουν εγγραφεί σε ειδικούς εκλογικούς καταλόγους, θα ψηφίσουν τους συνδυασμούς και τους υποψηφίους της εκλογικής περιφέρειας που υπάγεται το εκλογικό τμήμα στο οποίο θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα Η αναγνώρισή τους ενώπιον της εφορευτικής επιτροπής γίνεται, με την επίδειξη του ναυτικού τους φυλλαδίου.

ΟΙ 32 «ΜΟΝΟΜΑΧΟΙ»

Το «πράσινο φως» σε 32 κόμματα, συνασπισμούς κομμάτων και μεμονωμένους υποψηφίους, για να συμμετέχουν στην εκλογική αναμέτρηση της 6ης Μαΐου 2012, έδωσε το Α΄ Τμήμα του Αρείου Πάγου. Στο Ανώτατο Δικαστήριο είχαν καταθέσει δηλώσεις συμμετοχής 36 κόμματα, συνασπισμοί κομμάτων, συνδυασμοί ανεξάρτητων υποψηφίων και μεμονωμένοι βουλευτές. Εξ αυτών, δεν «πέρασαν» τέσσερα: 1) Εθνική Ελπίδα, 2) Π.Α.Μ.Ε. στο Γ.Ε.Σ.Ε.ΕΠ., 3) Φίλοι του Ανθρώπου και 4) Δημοβούλιο Πολιτών – (Άμεση) Δημοκρατία στην Πράξη. Οι «32» που θα συμμετέχουν στις εκλογές, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 4/2012 απόφαση του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, είναι:1) Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα – ΠΑ.ΣΟ.Κ.(Eλ. Βενιζέλος),2) Νέα Δημοκρατία – Ν.Δ.(Αντ. Σαμαράς),3) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας – ΚΚΕ (Αλ. Παπαρήγα),4) ΣΥΡΙΖΑ Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο (Αλ. Τσίπρας),5) Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός – ΛΑ.Ο.Σ.(Γ. Καρατζαφέρης),6) Δημοκρατική Συμμαχία (Ντόρα Μπακογιάννη),7) Κοινωνική Συμφωνία (Λουκά Κατσέλη),8) Ανεξάρτητοι Έλληνες (Πάνος Καμμένος),9) Δημοκρατική Αριστερά ( Φωτ. Κουβέλης),10) Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία (Συνασπισμός συνεργαζομένων κομμάτων – Σ. Μάνος και Γ. Βαλλιανάτος), 11) Οικολόγοι Πράσινοι (6μελής εκτελεστική επιτροπή),12) Ένωση Κεντρώων (Β. Λεβέντης),13) Κόμμα Φιλελευθέρων ( Κ. Καλλιγιάννης),14) Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή (Ν. Μιχαλολιάκος),15) Δημοσθένης Βεργής – Έλληνες Οικολόγοι (Δ. Βεργής),16) ΟΧΙ (Συνασπισμός των συνεργαζόμενων κομμάτων Δημοκρατική Αναγέννηση και Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Σ. Παπαθεμελής και Δημήτρης Καζάκης – 3μελής διοικούσα επιτροπή),17) Κίνημα Δεν Πληρώνω (Βασ. Παπαδόπουλος),18) Κ.Ε.Α.Ν.- Κίνημα Εθνικής Αντίστασης (Ιπποκράτης Σαββούρας),19) Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (μαρξιστικό-λενινιστικό) – Μ.Λ. ΚΚΕ- Εκλογική Συνεργασία (Συνετισμός συνεργαζόμενων κομμάτων – 4μελής διευθύνουσα επιτροπή),20) Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) – Μέτωπο της Αντικαπιταλιστικής Επαναστατικής Κουμμουνιστικής Αριστερός και της Ριζοσπαστικής Οικολογίας (21μελής κεντρική συντονιστική επιτροπή),21) Οργάνωση Κομμουνιστών Διεθνιστών Ελλάδος- Ο.Κ.Δ.Ε. (3μελής διοικούσα επιτροπή),22) Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα -ΕΕΚ Τροτσκιστές (Σαμπετάι Μάτσας),23) ΟΑΚΚΕ Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ (3μελής διοικούσα επιτροπή),24) Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας (Ν. Αλικάκος),25) Κοινωνία Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών Καποδίστρια (Μιχ. Ηλιάδης),26) Κόμμα Πειρατών Ελλάδας (Ι. Παναγόπουλος),27) Δημιουργία Ξανά (Γλαύκος Τζήμερος),28) Παναθηναϊκό Κίνημα – ΠΑΝ.ΚΙ. ( Γεώργ. Μπέτσικας),29) Αξιοπρέπεια (συνδυασμός ανεξάρτητων υποψηφίων– Παν. Θεοδωρόπουλος),30) Ανεξάρτητη Ανανεωτική Αριστερά, Ανανεωτική Δεξιά, Ανανεωτικό ΠΑΣΟΚ, Ανανεωτική Νέα Δημοκρατία, Όχι στον Πόλεμο, Κόμμα Επιχείρηση Χαρίζω Οικόπεδα, Χαρίζω Χρέη, Σώζω Ζωές, Παναγροτικό Εργατικό Κίνημα Ελλάδος 0 ΠΑ.Ε.Κ.Ε. (Μ. Τζαλαζίδης),31) Περιφερειακή Αστική Ανάπτυξη (Π.Α.Α.) – (Νικ. Κολίτσης, μεμονωμένος υποψήφιος).Για το 32ο υποψήφιο κόμμα «Τυραννοκτόνοι» ο Άρειος Πάγος αποφάνθηκε ότι δεν μπορεί να γίνει η χρήση του τίτλου του, καθώς «καταδεικνύει πρόθεση αξιόποινης πράξης», ενώ αντίθετα μπορεί να συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές ως μεμονωμένος υποψήφιος (Β΄ εκλογική περιφέρεια Αθηνών) ο Αθαν. Δασκαλόπουλος, ο οποίος και κατέθεσε στο Ανώτατο Δικαστήριο την αίτηση συμμετοχής στις επικείμενες εκλογές.

Επίσης, η Νέα Δημοκρατία κατά την εκλογική διαδικασία πρέπει να χρησιμοποιεί σε όλη την επικράτεια το έμβλημα του κόμματο της, που είναι τα αρχικά γράμματα «ΝΔ», χωρίς διάκενο μεταξύ των δύο γραμμάτων, σύμφωνα με τη σχετική από 20.4.2012 δήλωση του ίδιου κόμματος. Τέλος, από τα κόμματα «Κοινωνία Πολιτική Παράταξη Συνεχιστών Καποδίστρια» και «Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (ΕΕΚ Τροτσκιστές)», «κόπηκαν» οι υποψήφιοι Αντώνιος Κατσούρας και Αγγελική – Αρτέμις Καρδουλάκη, αντίστοιχα, καθώς δεν είχε προηγηθεί η ανακήρυξή τους από τα κατά τόπους αρμόδια Πρωτοδικεία.

Οι υποψήφιοι όλων των κομμάτων και συνδυασμών που διεκδικούν την ψήφο των Αχαιών:

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.)

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΝΙΣΤΡΑ ΜΑΡΙΛΙΑ

ΛΑΖΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΠΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΡΟΥΠΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΚΟΥΡΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΑΓΓΕΛΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (Ν.Δ.)

ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΜΠΕΚΙΡΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ

ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΤΑΒΛΟΥΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΠΗΝΕΛΟΠΗ

ΠΑΝΙΤΣΑ ΕΛΕΝΗ

ΠΑΠΑΔΗΜΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΝΤΖΕΒΛΕ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΡΑΓΙΟΥ ΝΑΤΑΣΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΙΓΚΡΉΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ

ΑΝΤΥΠΑ – ΜΕΛΙΣΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΒΑΡΔΑΛΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΓΚΟΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΑΝΔΡΕΑ

ΚΟΚΚΙΝΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ

ΛΙΑΡΟΜΜΑΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ – ΛΙΟΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ

ΣΙΑΗΛΗ – ΜΠΑΚΟΥΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΣΠΑΡΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΑΒΒΑ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Κ.Κ.Ε.)

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ

ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΜΗΛΙΑ

ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

ΛΑΒΡΑΝΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΛΑΪΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΛΕΚΚΑ ΕΛΕΝΗ

ΜΠΙΡΛΗ ΕΛΕΝΗ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (ΛΑ.Ο.Σ)

ΑΞΙΩΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΙΣΤΟΒΟΥΛΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΚΟΛΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΝΤΑΤΣΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΗΛΙΑ

ΠΑΛΛΑ ΜΑΡΙΑ του ΜΕΝΕΛΑΟΥ

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΧΑΪΚΑΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑ του ΜΙΧΑΗΛ

ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΑΚΤΥΠΗ ΑΝΘΗ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΛΜΠΑΝΗ ΛΕΝΑ

ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΡΙΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΟΚΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ)

ΛΕΚΑΤΣΑΣ-ΛΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΗΛΙΑΣ

ΜΑΛΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΑΓΑΝΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ

ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΚΟΥΛΙΑΒΕΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΟΥΤΣΑΝΑ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΠΕΛΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

ΤΣΙΜΑΡΑΣ ΧΑΡΗΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΙΟΒΑΝΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ

ΓΚΟΛΦΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΣΑΚΑΜΠΕΤΗΣ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΛΑΪΝΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΥΜΕΩΝ

ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΒΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΝΤΑΒΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ – ΤΑΓΚΑΛΟΥ ΒΕΝΕΤΙΑ (ΒΕΝΙΤΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΠΑΧΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΑΡΑΜΗ ΜΑΡΙΑ του ΠΕΤΡΟΥ

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ

ΒΕΜΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

ΓΚΙΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΖΩΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΥΜΠΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΟΥΛΑ

ΛΕΡΗ ΕΛΕΝΗ

ΛΙΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΠΟΛΙΤΟΥ ΘΗΡΕΣΙΑ

ΤΖΕΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΔΡΑΝΔΑΚΗ ΣΟΦΙΑ

ΚΟΝΤΟΔΗΜΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΣΤΑΘΑΚΑΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΤΖΑΒΑΡΑ ΜΑΡΙΑ

ΤΡΑΧΗΛΗ ΑΘΗΝΑ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ

ΤΣΙΝΤΩΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ – ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ,

ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ,

ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΚΟΣ,

ΒΑΡΔΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ,

ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ,

ΖΑΓΚΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ (ΛΕΤΤΑ),

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΤΑΣΙΑ),

ΜΠΕΛΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,

ΜΠΙΛΙΑΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΤΕΤΑ),

ΣΤΟΥΜΠΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ,

ΣΚΑΜΝΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ

ΚΚΕ (μ-λ) – Μ-Λ ΚΚΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΔΡΑΓΟΥΤΣΟΥ ΧΡΥΣΑ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ

ΜΑΧΑΙΡΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΔΡΑΣΗ – ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (συνασπισμός συνεργαζομένων κομμάτων)

ΒΑΡΟΥΧΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΟΥΤΡΟΥ – ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΜΑΡΜΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ

ΣΤΑΜΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΨΑΡΡΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ!

ΑΓΑΛΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

ΛΙΒΑΝΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΜΩΡΑΪΤΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΣΑΛΑΜΑΛΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ-ΑΒΡΑΜΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΓΙΑΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

ΔΕΜΕΣΤΙΧΑ ΑΡΕΤΗ του ΜΙΧΑΗΛ

ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΦΡΙΓΓΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ

ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του Ιωάννη

ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου

ΒΑΡΟΥΤΑ ΝΙΚΗ του Γεωργίου

ΔΟΥΛΚΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του Δημητρίου

ΕΥΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Ευθυμίου

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ του Γεωργίου

ΜΠΑΚΑΛΟΥ ΔΙΑΛΕΚΤΗ του Παντελή

ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ του Πέτρου

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του Γεωργίου

ΟΧΙ (συνασπισμός των συνεργαζόμενων κομμάτων Δημοκρατική Αναγέννηση και Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο)

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΠΥΡΟΥ

ΚΑΨΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΣΤΕΡΓΙΟΥ

ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΤΖΙΛΙΛΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ AΓΓΕΛΟΣ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΚΟΜΜΑ ΠΕΙΡΑΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΛΟΥΡΙΔΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΜΠΙΝΙΕΡΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

ΘΕΟΤΟΚΑΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΒΟΥΓΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΜΑΛΛΙΑΡΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

ΜΠΕΚΙΑΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΤΙΜΟΘΕΟΥ

ΟΑΚΚΕ-Οργάνωση για την Ανασυγκρότηση του ΚΚΕ

ΠΑΓΩΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ

ΦΩΤΕΙΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΒΑΡΒΑΡΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ (Ο.Κ.Δ.Ε.)

ΖΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

ΦΡΑΓΚΙΣΚΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ του ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΕΕΚ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΕΣ – ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΜΠΕΛΕΖΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΠΕΝΥ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΤΖΙΡΗΣ-ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Επιμέλεια: Δημήτρης Ζωιτσούδης