Θερμή υποχή στον Θανάση Νταβλούρο στην Αιγιάλεια

Home Αιγιάλεια Θερμή υποχή στον Θανάση Νταβλούρο στην Αιγιάλεια

Παρασκευή, 20 Απρίλιος 2012 12:03

Εκατοντάδες πολίτες της Αιγιάλειας, υποδέχτηκαν τον Θανάση Νταβλούρο σαν τον δικό τους άνθρωπο στις περιοδείες που πραγματοποιεί στην περιοχή. Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., σε ομιλίες του, τόνισε ότι πρέπει να τον νιώθουν δικό τους άνθρωπο, που τον ξέρουν και τους ξέρει κάθε ένα χωριστά, από την ομολογούμενη επιτυχημένη θητεία του, στις αστυνομικές υπηρεσίες του νομού. Παράλληλα, επεσήμανε ότι μπροστά στην κρίσιμη περίοδο που βρίσκεται ο τόπος μας χρειαζόμαστε αλλαγή πολιτικής με γνώμονα την επανεκκίνηση της οικονομίας που σε αυτό στοχεύει η Ν.Δ. με το ολοκληρωμένο κυβερνητικό της πρόγραμμα, που θα ανακοινωθεί το πρωί της Κυριακής.

Τόνισε ακόμη ο κ. Νταβλούρος, ότι η επιδιωκόμενη αυτοδυναμία από την Ν.Δ. και τον Αντώνη Σαμαρά αλλά και απ’ όλους εμάς, αποτελεί εθνική ανάγκη προκειμένου να εφαρμόσει η Ν.Δ. ως νέα κυβέρνηση του τόπου με νωπή εντολή απρόσκοπτα και ανεμπόδιστα το πρόγραμμα της που δίνει λύσεις στην ανάκαμψη της οικονομίας αλλά και την αποφυγή της ακυβερνησίας του τόπου.

Καταλήγοντας, ο κ. Νταβλούρος υπογράμμισε ότι η Ν.Δ. ως κυβέρνηση δεν θα επαναλάβει τα τραγικά λάθη της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου αλλά και των Υπουργών του (κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου) που με την πολιτική τους μας οδήγησαν στο Δ.Ν.Τ αλλά θα κυβερνήσει με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο.

Tα πολιτικά γραφεία του Αθ. Νταβλούρου λειτουργούν στις ακόλουθες διευθύνσεις:

-Πάτρα: Ρήγα Φεραίου 94, 2ος όροφος (τηλέφωνα 624-444, 225-3330

-Αίγιο: Κλεομένους Οικονόμου 4-6 (Ημιόροφος) Τηλ.: 26910-20000.