Καρέ καρέ η βραδιά οινογνωσίας στο Κελλάρι – Ο Αχαϊκός οίνος της Αιγιάλειας έρρεε άφθονος

Τα ξεχωριστά κρασιά της οικογένειας Κατσικώστα από το Αίγιο είχε την ευκαιρία να απολαύσει χθες βράδυ στο κατάμεστο “Κελλάρι” της Μαιζώνος πλήθος πατρινών.

Πρόκειται για αχαϊκά κρασιά από γηγενείς ποικιλίες που καλλιεργούνται στην ορεινή Αιγιάλεια, όπως εξήγησε η οινολόγος (με σπουδές στην Γαλλία) Σοσάνα Κατσικώστα για την οικογενειακή επιχείρηση.

Πάρτε μια φωτογραφική γεύση από την βραδιά.

www.thebest.gr