Κοκτέιλ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;

Ποιος Αιγιώτης ετοιμάζεται σύντομα να ανοίξει μεγάλο κατάστημα με ποδήλατα και αξεσουάρ έξω από την Πάτρα;

   

PC-GAME

Bionic Commando
Διαθέσιμο για: Xbox 360, Playstation 3, PC

Η ιστορία του νέου παιχνιδιού διαδραματίζεται δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του προηγούμενου «Bionic Commando». Αν πάντως το παλιό «Bionic Commando» δεν χρειαζόταν καμιά δικαιολογία για να δώσει στον παίκτη το ρόλο ενός βιονικού στρατιώτη εναντίον εκατοντάδων αντιπάλων, η Grin προσπαθεί και να δημιουργήσει ένα σοβαρό σενάριο που να ταιριάζει στη σκοτεινή ατμόσφαιρα του νέου τίτλου και να δώσει την αίσθηση της ιστορικής συνέχειας μεταξύ των δύο κομματιών του franchise. Σε αρκετά σημεία τα καταφέρνει ? και με τη βοήθεια κάπως καλύτερων από τα συνηθισμένα διαλόγων -,  αλλά σε άλλα σημεία οι κινηματογραφικές σκηνές είναι υπερβολικά σοβαροφανείς και κινδυνεύουν να περάσουν στην κωμωδία. Αξιοσημείωτο πάντως είναι το επίπεδο των voice over, με επικεφαλή τον Mike Patton των «Faith No More» στη φωνή του πρωταγωνιστή. Με το βιονικό χέρι… στο χέρι, το multiplayer προσφέρει ένα ενδιαφέρον διάλλειμα από τα καθιερωμένα session του «Call of Duty» και του «FIFA». Το «Bionic Commando» είναι ένας τίτλος δράσης που στερείται της εκπλήρωσης των προοπτικών του, εξαιτίας βασικών περιορισμών στο design. Ο στόχος της σουηδικής εταιρείας να δημιουργήσει την τρισδιάστατη έκδοση του παλιού παιχνιδιού πέτυχε εν μέρει, σε καμιά περίπτωση όμως δεν προσφέρει αυτό το «Bionic Commando» τη δράση που θα το καταστήσει ένα κλασικό τίτλο.  

ΒΙΒΛΙΟ

ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ ΦΟΡΕΜΑ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΕΚΔΟΣΕΙΣ:ΔΙΟΠΤΡΑ

ΣΕΛΙΔΕΣ:336

Πόσο καλά είμαστε προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε ένα μεγάλο οικογενειακό μυστικό που μπορεί να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής μας, ειδικά όταν αυτό το μυστικό αφορά εμάς; Μια πραγματικά συγκινητική ιστορία!

Η Τόνια φορά το χάρτινό της φόρεμα και ποζάρει μπροστά στο φακό. «Δεν θέλω να φορέσω ψεύτικο φόρεμα» φωνάζει «ψεύτικο παιδί είμαι;» Ένα μελανό σημείο, μια ελάχιστη υποψία και μια πικρή ανάμνηση που ο χρόνος κατάφερε να μετατρέψει σε ένα τρυφερό και χαριτωμένο στιγμιότυπο της ζωής της. Πολλά ερωτηματικά, νέες ισορροπίες και μια ανθρώπινη ιστορία που θα σας συγκινήσει βαθιά. Βιώστε την εξέλιξη των ηρώων μέσα στο χρόνο.

Βιβλιοπωλείο ?Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ? /ΠαναγιΩτης Κοντεσης
ΒAλφουρ 3 – ΑΙγιο / Τηλ.: 26910 23740

 

CD

Ο Γιώργος Λεμπέσης αντέχει και επιστρέφει δυναμικά μετά από 4 χρόνια απουσίας με το νέο του cd με τίτλο «Αντέχω». Με έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια και τις σημαντικές υπογραφές – έκπληξη των Γιάννη Σπανού, Λάκη Παπαδόπουλου, Μιχάλη Αβατάγγελου, Γιώργου Λεμπέση και άλλων ο τραγουδιστής επιχειρεί με τη καινούρια αυτή δουλειά να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην εγχώρια μουσική σκηνή. Το πρώτο single του cd του έχει τίτλο «Απόψε», σηματοδοτεί την αρχή της επιστροφής του στην εγχώρια μουσική σκηνή και το ακούμε ραδιοφωνικά εδώ και λίγες μέρες!