ΚΟΣΜΟΣ / Τετραψήφιος αριθμός εισιτηρίων

Home Αθλητικά Ποδόσφαιρο ΚΟΣΜΟΣ / Τετραψήφιος αριθμός εισιτηρίων

Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2012 15:48

Δεν αποκλείεται για πρώτη φορά τους τελευταίους 13 μήνες το Δημοτικό Στάδιο Αιγίου να φιλοξενήσει χιλιάδες κόσμου στο παιχνίδι γιορτή με το Πανόπουλο. Ο Παναιγιάλειος θέλει να μη χάσει σήμερα για να επιβεβαιωθεί η μαθηματική άνοδος της «Μαύρης Θύελλας» στη Γ’ Εθνική, αφού έχει λαμβάνειν και άκοπο «τρίποντο».

Αν συμβεί αυτό, θα γίνει η δεύτερη ομάδα των 10 ομίλων (μετά την Κόρινθο) που χρονικά τσέκαρε το εισιτήριο ανόδου και θα την ακολουθήσει σήμερα ή την επόμενη αγωνιστική ο Εθνικός Σιδηροκάστρου (1ος όμιλος). Όχι ότι με ήττα δεν ανεβαίνει αλλά είναι θέμα γοήτρου. Επίσης με νίκη θα δώσει στη διαφορά τη μέγιστη τιμή της αυτή των 12 πόντων.

Η Κίνηση Φίλων Παναιγιαλείου, οι ποδοσφαιριστές και η διοίκηση του αιγιώτικου συλλόγου έχουν μοιράσει εκατοντάδες εισιτήρια το τελευταίο πενθήμερο για τον σημερινό αγώνα (5.30 μ.μ.) με την ομάδα της Ηλείας. Τα μαθητικά εισιτήρια δόθηκαν την Παρασκευή και τη Δευτέρα μοιράστηκαν εισιτήρια σε δημοτικά σχολεία και γυμνάσια του δήμου Αιγιάλειας. Προπωλήθηκαν επίσης κάποια εισιτήρια σε μαγαζιά στο κέντρο του Αιγίου, ενώ προπώληση έγινε και στα καταστήματα όπως από το καφέ “Ημίχρονο”, από τα είδη δώρων “Ρεζέρβα” κ.ά. Μέχρι χθες είχαν διατεθεί μερικές εκατοντάδες εισιτήρια.

Επίσης σήμερα το πρωί της Δευτέρας, οι παίχτες του Παναιγιαλείου επισκέφτηκαν το Δημοτικό Σχολείο Τεμένης και μοίρασαν εισιτήρια στα παιδιά για τον αγώνα με το Πανόπουλο.