ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ…ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

* Σατιρική εκπομπή ετοιμάζουν στον «ΣΚΑΪ» με κάποιους από τους συντελεστές της εκπομπής «Συντέλεια» που προβαλλόταν στον ίδιο σταθμό και είχε «κοπεί» το 2012 εξαιτίας χαμηλής τηλεθέασης.

* Συζητήσεις με τον «ΣΚΑΪ» κάνει ο Μάκης Πουνέντης. Κάποιοι λένε ότι κουβεντιάζει για ένα τηλεπαιχνίδι που θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα στον σταθμό και το οποίο ίσως ξεκινήσει μετά το Πάσχα.

*  Τι κι αν πληροφορίες για τη νέα εκπομπή που θα παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου είναι κάπως θολωμένες,  ο «ΑΝΤ1» έχει πάρει την απόφαση του. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη δοθεί το πράσινο φως και ήδη ετοιμάζεται η πρωινή εκπομπή που θα βγει μετά το Πάσχα στην πρωινή τελικά ζώνη του Σαββατοκύριακου.

* Νέο πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα (10-1) ετοιμάζει το «Ε». Το κανάλι «ψήνει» ήδη δύο πρόσωπα για την παρουσίαση. Το ένα είναι η Ευγενία Μανωλίδου, ενώ το άλλο είναι ένα πρόσωπο που προκαλεί πολλές φόρες όχι μόνο με αυτά που λέει αλλά και με αυτά που φορά και είναι ο Λάκης Γαβαλάς.

* Τρίτη θα είναι η επόμενη χρονιά του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά στον «ΑΝΤ1», αφού το ζευγάρι θα προχωρήσει στην ενεργοποίηση της optionπου είχε υπογράψει το 2013 με το κανάλι του Αμαρουσίου. Για την ακρίβεια, είχαν υπογράψει 2+1, με την optionνα έχει το δικαίωμα να την ενεργοποιήσει το κανάλι, κάτι το οποίο μετά την επιτυχημένη πορεία του «Πρωινού ΑΝΤ1», θεωρείται δεδομένο πως θα γίνει.

* Στο «Mega» μένει και του χρόνου ο Μάρκος Σεφερλής. Το «Megaμε μία» κέρδισε το στοίχημα και της τηλεθέασης και των εντυπώσεων και έτσι θα είναι και για δεύτερη σεζόν στον αέρα.

* Το συμβόλαιο του Δημήτρη Ουγγαρέζου με το «Mega» λήγει τον Ιούνιο και ήδη οι ιθύνοντες του καναλιού, του έχουν προτείνει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και έχουν ξεκινήσει μαζί του κάποιες πρώτες κουβέντες για του χρόνου.

* Η Μαίρη Συνατσάκη δεσμεύεται με τον «ΑΝΤ1» με αποκλειστικό συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο ολοκληρώνεται τον Αύγουστο και πέραν τούτου ουδείς γνωρίζει για την ώρα τι θα γίνει.

* Σταθερά «Ε» θα ψηφίσουν για ακόμα μία σεζόν η Ναταλία Γερμανού και η Ελεονώρα Μελέτη, αλλά και το ζεύγος Κατερίνας Καραβάτου – Κρατερού Κατσούλη, καθώς δεσμεύονται ήδη με συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι.

* Την Μ. Τρίτη 7 Απριλίου, στις 21:00  είναι προγραμματισμένο το επόμενο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του σαρωτικού Λάκη Λαζόπουλου.

* Το συμβόλαιό της Τατιάνας Στεφανίδου με το «Sta»rλήγει το καλοκαίρι και αναμένεται λίγο μετά το Πάσχα να συναντηθεί με τη διοίκηση του καναλιού προκειμένου να συζητήσουν το αν θα συνεχίσουν να ακολουθούν τον ίδιο τηλεοπτικό δρόμο. Άλλωστε, η Τατιάνα δίνει πάντα προτεραιότητα στο κανάλι με το οποίο συνεργάζεται.

* Σε συζητήσεις με το «Star» μετά το Πάσχα θα προχωρήσουν και ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, οι οποίοι επίσης έχουν μονοετές συμβόλαιο με το κανάλι που λήγει τον Ιούλιο.