Μπάσκετ

Στην ουρά κύριε, στην ουρά…

Όταν μία ομάδα δεν πετυχαίνει τους στόχους της στο γήπεδο αυτό δε σημαίνει πως δεν θα βρει “παράθυρο”, ωστόσο και αυτή η δυνατότητα εξεύρεσης λύσης παρέχεται με ένα μειονέκτημα: αυτό του χρόνου.
Περισσότερα…  

ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ διοργανώνει δύο τουρνουά μπάσκετ στο κλειστό γυμναστήριό της με τη συμμετοχή και της ομάδας Αστέρια της Αιγιάλειας. Το πρόγραμμα: Καλοκαιρινό Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών Από το περασμένο Σάββατο μέχρι και το τέλος της εβδομάδας (τα δύο Σαββατοκύριακα) διεξάγεται το Καλοκαιρινό Τουρνουά Μπάσκετ Ακαδημιών με την συμμετοχή των αθλητών των Ακαδημιών του Συλλόγου. Οι νεαροί αθλητές έχουν χωρισθεί σε ομάδες ανά ηλικία και θα γίνουν μίνι πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών από τα οποία θα βγούν οι νικητές. Με τους αγώνες αυτούς θα ολοκληρωθούν οι προπονήσεις και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την σεζόν 2008 ? 2009. Καλοκαιρινό Τουρνουά Μίνι Μπάσκετ Το τουρνουά θα γίνει από 22/6 μέχρι και 25/6 και θα συμμετέχουν οι ομάδες Μίνι των σωματείων ΑΕΠ Ολυμπιάς, Έσπερος Α.Ο.Π.Α., Παναχαϊκή και Αστέρια Αιγιάλειας. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Δευτέρα 19:00 Α.Ε.Π ΟΛΥΜΠΙΑΣ ? ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΙΓ.20:30 ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ ? Π.Γ.Ε Τρίτη 19:00 ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ? ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ20:30 Π.Γ.Ε. ? ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΙΓ. Τετάρτη 19:00 ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΟΠΑ ? ΑΣΤΕΡΙΑ ΑΙΓ.20:30 Α.Ε.Π. ΟΛΥΜΠΙΑΣ ? Π.Γ.Ε. Πέμπτη 25/06/09 19:00 ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ20:30 ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ  

Δεν άρεσε ο «άσος» στο Γιατρά

Προπονήσεις και αυτή την εβδομάδα και τέλος. Ο προπονητής του Κεραυνού Μάκης Γιατράς δεν θα χρειαστεί επιπλέον δοκιμές προσώπων στο παρκέ του Δημοτικού κλειστού γηπέδου στο Αίγιο για να βγάλει τα συμπεράσματα του και να αποφανθεί στη διοίκηση ποιος του κάνει, αφού έχει ήδη κατασταλάξει στο ποιους θα χρειαστεί στο πλευρό του την περίοδο 2009-2010.

Περισσότερα…  

Ευχαριστίες Μπόγδανου σε Καραγιάννη

Δελτίο Τύπου εξέδωσε ο Κεραυνός Αιγίου θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ευχαριστήσει δημόσια τον προπονητή με τον οποίο ολοκλήρωσε τη χρονιά στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, το Νίκο Καραγιάννη για τις υπηρεσίες που παρείχε στον «κυανοκίτρινο» σύλλογο και γενικότερα την προσφορά του στην ανάδειξη του αιγιώτικου αθλητισμού.

Περισσότερα…  

“3 οn 3”

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, το 2ο Πρωτάθλημα Μπάσκετ PATRA HOOPS 3on3 by COSMOTE, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του SPORTING HOUSE του Χρήστου Μηλιτσόπουλου.
Ο μεγάλος τελικός ήταν ανάμεσα στους Denver Nuggets & ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΗΡΘΑ. Ο αγώνας ήταν συναρπαστικός και οι 2 ομάδες προσέφεραν πλούσιο θέαμα για τους εκλεκτούς καλεσμένους του τελικού. Η ομάδα του «ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΗΡΘΑ» τελικά επικράτησαν με 3-1 την ομάδα των DENVER NUGGETS. MVP του αγώνα, αναδείχτηκε ο παίκτης ΜΑΝΔΑΛΑΚΗΣ.