ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΓΙΟΡΤΗ / Βραβεύσεις και μνήμες

Ο Παναιγιάλειος συμπλήρωσε τα 85 χρόνια ζωής του συλλόγου και συνδύασε την επέτειο με εκδήλωση που έγινε την Παρασκευή 6 Απριλίου στην ταβέρνα “Περιγιάλι”. Πολλά τα τιμώμενα πρόσωπα και οι βραβεύσεις, αλλά κυρίως οι μνήμες μέσω της συγκινητικής αναδρομής στο ένδοξο παρελθόν του Παναιγιαλείου, παρουσία παλαίμαχων ποδοσφαιριστών και πρώην παραγόντων.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Α’ Εθνικής τη δεκαετία του ‘60 Αστέριος Μπέλλας θύμισε στους παλιότερους τα “μελανόλευκα” κατορθώματα και είδαν οι νεότεροι τον άνθρωπο – παράγοντα που κατάφερε να γράψει «χρυσές» σελίδες στην ιστορία του συλλόγου και με τα λίγα μέσα που διέθετε να καταστήσει ως μία τεράστια δύναμη τον Παναιγιάλειο.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν και η παρουσία του Πέτρου Παλαιογόπουλου, ο οποίος αφού τόνισε ότι στόχος του ήταν να πάει τον Παναιγιάλειο στην Α΄ Εθνική, ευχήθηκε ο στόχος του να γίνει πραγματικότητα στο άμεσο μέλλον. Επί δέκα χρόνια (1994-2003) στο τιμόνι οδήγησε τον Παναιγιάλειο σε δύο ανόδους (από τη Δ’ στη Β’ Εθνική).

Το παρόν στην εκδήλωση εκτός από τα τιμώμενα πρόσωπα, έδωσαν ο δήμαρχος Αιγιάλειας, οι υποψήφιοι βουλευτές Νατάσα Ράγιου, Γιώργος Καραμαλίκης και Νίκος Παπαδόπουλος. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι έλαμψαν… δια της απουσίας τους όλοι οι βουλευτές του νομού.

Ο αιγιώτικος σύλλογος τίμησε τους Αστέριο Μπέλλα, Γιώργο Καλλιμάνη και Πέτρο Παλαιογόπουλο, που έχουν υπηρετήσει τον Παναιγιάλειο από το δύσκολο πόστο του προέδρου, Αλέκο Γιαννακόπουλο (παλαίμαχο Παναθηναϊκού και Παναιγιαλείου), Στέλιο Γιαννακόπουλο (πρώην διεθνής και πρόεδρος ΠΣΑΠ), Χρήστο Σωτηρόπουλο (βοηθός διαιτητή Σούπερ Λιγκ), Κώστα Πολυχρονίου (πρώην ομοσπονδιακός προπονητή), Στέλιο Σεραφείδη (παλαίμαχο ΑΕΚ), Μιχάλη Σιμιγδαλά (παλαίμαχο ΑΕΚ και Παναιγιαλείου), και Δημήτρη Χατζηγρηγοριάδη (πρώην αντιπρόεδρος στην ΠΑΕ Ολυμπιακός).