ΠΗΓΑΣΟΣ / ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια που θα προσπαθήσουν, όπως έχουμε αναφέρει, να πετύχουν 2-3 νίκες στο πρωτάθλημα. Ηττήθηκαν εντός έδρας από την Αναγέννηση Βύρωνα με 32-11. Στα δύο πρώτα 10λεπτα δεν είχαν πετύχει γκολ, ενώ η αθηναϊκή ομάδα ήταν ανώτερη αγωνιστικά και δεν άφησε κανέναν περιθώριο αμφισβήτησης, έχοντας από την αρχή τον έλεγχο και κάνοντας έτσι το 3×3, παρότι δεν βρίσκεται στην κορυφή, αφού κουβαλούσε ποινή -5 βαθμών από πέρυσι και για να ανέβει θα πρέπει να γνωρίσει μόνο μία ήττα.

Οι παίκτριες του Γιώργου Παπανικολάου χρειάστηκε να περάσουν δύο περίοδοι για να σκοράρουν και έτσι βρέθηκαν πίσω στο ημίχρονο με 16-3. Η συνέχεια είχε διαδικαστικού χαρακτήρα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνεται σε 32-11, που ήταν και η μέγιστη διαφορά. Η Αναγέννηση με αυτή τη νίκη πέρασε τον Πήγασο που έχει -1 και μάλλον θα βολευτεί με την τελευταία θέση.

Πρώτη σκόρερ για τον Πήγασο ήταν η Έλενα Πίκουλα, που σημείωσε 4 γκολ.

Τα δεκάλεπτα: 0-5, 0-9, 3-16 ημ., 6-22, 8-28, 11-32 τελικό.

ΠΗΓΑΣΟΣ (Γ. Παπανικολάου): Αλεξοπούλου, Κωνσταντοπούλου, Σεβαστού, Παπαδοπούλου, Ευγενοπούλου 1, Μελισσουργού 1, Γαργαράκη, Παπανικολάου 3, Κουτρουλή, Κ. Προδρομάκη, Νικολοβγένη, Ανδρ. Προδρομάκη 1, Κολοκυθά 1, Πίκουλα 4, Παπανικολοπούλου.

* Για την 4η αγωνιστική τα κορίτσια θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας το Καματερό (Κυριακή, 16.00).