Προώθηση του ελαιολάδου του Μεγάλου Σπηλαίου στις αγορές

Πολύτιμες συμβουλές έδωσε στη Μητρόπολη ο Γεώργιος Κολλιόπουλος

Από την Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 έως τη Κυριακή 31 Μαρτίου 2013 επισκέφθηκε την Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κατόπιν προσκλήσεως ο Γεώργιος Κολλιόπουλος, γνωστός κι ως Mr. Lambda, ιδιοκτήτης της εταιρείας SPEIRON και εμπνευστής του ελαιολάδου lambda/λ, του πρώτου ultra premium extra virgin olive oil, κατηγορία την οποία ο ίδιος δημιούργησε και τυγχάνει παγκοσμίου αναγνωρίσεως. Πρόκειται για ένα luxury προϊόν το οποίο διανέμεται στα «Harrods» του Λονδίνου προς 80 £ Λίρες Αγγλίας τα 500ml, καθώς και σε gourmet καταστήματα στο Χόλυγουντ, στη Νέα Υόρκη, στο Άμπου Ντάμπι και σε πλούσιους πελάτες στις προαναφερθείσες χώρες. Το ελαιόλαδο lambda/λ και ο κ. Κολλιόπουλος έχουν φιλοξενηθεί στις στήλες μεγάλων εφημερίδων της Αμερικής με πολύ κολακευτικά λόγια λόγω και της ποιότητας αλλά και ένεκα του καινοτόμου της ιδέας.

Ο κ. Κολλιόπουλος έγινε δεκτός από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη κκ. Αμβρόσιο, όπου και έλαβε χώρα εκτενής συζήτηση για το ελαιόλαδο του ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ και πώς αυτό μπορεί να προωθηθεί καλύτερα μέσω της εμφάνισης και του ενισχυμένου branding, καθώς και για τα επιμέρους τεχνικά ζητήματα που αφορούν τη διασφάλιση της ποιότητας και τη δημιουργία δικτύου πωλήσεων. Ο κος Κολλιόπουλος παρείχε πολύτιμες συμβουλές, ενώ προσφέρθηκε να παράσχει τη βοήθειά του αν αυτή ζητηθεί προκειμένου το ελαιόλαδο του Μεγάλου Σπηλαίου να αποκτήσει τη προστιθέμενη αξία που του αξίζει στις αγορές.

Ελαιόλαδο Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου εσοδείας 2013

O κ. Κολλιόπουλος ξεναγήθηκε στην όμορφη πόλη του Αιγίου και στη συνέχεια κατέλυσε στις εγκαταστάσεις του Καλλιμανοπουλείου Ιδρύματος στα Καλάβρυτα, όπου και επί ένα διήμερο περιηγήθηκε στην πόλη των Καλαβρύτων, τα Σπήλαια των Λιμνών, τα πεστροφεία του Πλανητέρου, καθώς και τις Ιερές και Ιστορικές Μονές Μεγάλου Σπηλαίου και Αγίας Λαύρας, όπου και έγινε δεκτός με χαρά από τον Ηγούμενο του Μεγάλου Σπηλαίου, Πανοσιωλογιώτατο Αρχιμανδρίτη π. Ιερώνυμο Κάρμα, ενώ θαύμασε την ανακαινισμένη Μονή και τη θέα που αυτή προσφέρει.

Φεύγοντας εξέφρασε τις άριστες εντυπώσεις του για τη περιοχή και για τη παρασχεθείσα φιλοξενία, καθώς και τον θαυμασμό του για το πολυσχιδές έργο που προσφέρει η Μητρόπολη και τις τολμηρές πρωτοβουλίες που λαμβάνει ο Μητροπολίτης μας προκειμένου να διευκολύνει το έργο αυτής επ’ όφελος της τοπικής κοινωνίας.