Π. ΓΚΟΥΤΣΙΔΗΣ: «Το θέλαμε, δίκαιο το αποτέλεσμα»

Ο Παναγιώτης Γκουτσίδης αναφέρθηκε στην ανάγκη που είχε ο Παναιγιάλειος από αυτό το ματς, δεν το πήρε, αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται.

«Ηταν ένα παιχνίδι που θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε. Δυστυχώς ήρθε αυτό το αποτέλεσμα που δυσκολεύει την προσπάθεια για την 4η θέση. Συνεχίζουμε, έχουμε άλλα δύο παιχνίδια που πρέπει να πολεμήσουμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Ηταν ένα καθαρό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Επισκοπής για την φιλοξενία. Οι άνθρωποι εδώ λειτουργούν επαγγελματικά και είναι παράδειγμα προς μίμηση. Αν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι, γινόταν πριν χρόνια, θα βλέπαμε άλλες συμπεριφορές».

Ο Γιάσμινκο Βέλιτς ανέφερε πως «η Επισκοπή είναι μια ομάδα που δεν είχε συνηθίσει σε τόσο ανταγωνιστικό ρυθμό αλλά πρέπει να συνηθίσει και να συνεχίσει. Θα μπορούσα να πω πως δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες της κατηγορίας. Το τελευταίο διάστημα η ομάδα μας έχει θετικά αποτελέσματα. Θα συμφωνήσω με τον συνάδελφο πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του.