Ραγδαίες εξελίξεις

Ο Γιάννης Χρυσανθόπουλος δεν άφησε «στα κρύα του λουτρού» τον Κεραυνό καθώς δεν μπορούσε να πει όχι την άκρως τιμητική πρόταση που δέχθηκε από την ΑΕΚ Άργους  η οποία αγωνίζεται στην Α2. Φυσικά, ο Κεραυνός δεν έμεινε ούτε μία μέρα χωρίς προπονητή, περνώντας στα χέρια ενός παλιού γνώριμου, του Θανάση Λιόνα.

ΜΗΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΣΕΡΙ Το κρίσιμο ραντεβού έγινε το Σάββατο το απόγευμα μεταξύ του  Θανάση Λιόνα και του Χάρη Μπόγδανου, ευθύς αμέσως μετά το αντίο του Γιάννη Χρυσανθόπουλου. Ο Κεραυνός Αιγίου δεν θέλει να σπάσει το σερί παρουσίας στις εθνικές κατηγορίες το οποίο ξεκίνησε από τα τέλη της δεκαετίας του ’90, ωστόσο διοίκηση και τεχνική ηγεσία θα πρέπει να τρέξουν καθώς έχουν μπροστά τους ένα μήνα μέχρι την έναρξη των υποχρεώσεων για τη Γ’ Εθνική.

Η ομάδα αν και λογικά θα έπρεπε εδώ και δυο εβδομάδες να έχει ξεκινήσει προετοιμασία ακόμη και απόντες από το ρόστερ, αυτό δεν έχει καταστεί δυνατό. Τα αγωνιστικά κενά δεν έχουν καλυφθεί αλλά μέσα στην εβδομάδα ο Κεραυνός θα προσθέσει τουλάχιστον τρεις παίκτες στο ρόστερ του.

«ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΜΑΧΗ»
Σε ό,τι αφορά την επιστροφή του Λιόνα στον πάγκο της ομάδας μετά από πολλά χρόνια, ήταν κάτι που έγινε χωρίς πολλά…λόγια και από τις δυο πλευρές. «Η προσέγγιση από τον πρόεδρο ήταν τέτοια που δεν χρειάστηκε πολύ για να δώσουμε τα χέρια και να προχωρήσουμε. Άλλωστε ο κ. Μπόγδανος έχει δείξει σταθερά και επί χρόνια την αγάπη του για την ομάδα, κάτι που θα κάνει και φέτος για να υπάρξει ανταγωνιστική και αξιόμαχη ομάδα που θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του.

ΤΡΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣΚι επειδή ο Κεραυνός είναι η μόνη ομάδα (ακόμα και μεταξύ αυτών της Α1 και Α2 ΕΣΚΑΗ) που δεν έχει ξεκινήσει προετοιμασία για τη νέα περίοδο, χθες μετά από πολλές αναβολές της πρώτης θα ξεκινούσαν οι προπονήσεις για τη νέα περίοδο. Άλλωστε ο Οκτώβρης θα αφιερωθεί στα 3-4 φιλικά που πρέπει να γίνουν με κάθε τρόπο για να μπει καλά ο Κεραυνός στο πρωτάθλημα.

Κάναμε λόγο για τρεις τουλάχιστον άμεσες προσθήκες. Στα αρκετά ονόματα που υπάρχουν στη μεταγραφική λίστα τελικά τη φανέλα του Κεραυνού, ξεχωρίζουν αυτά του Πολυζωγόπουλου (από Αρκαδικό) και του Κώστα Μάγλου, με τους δύο παίκτες να βρίσκονται πολύ κοντά στην συμφωνία. Το ίδιο ισχύει και για τον Ανδρέα Βλαχόπουλο, που πριν μερικά χρόνια αγωνίστηκε με τον Απόλλωνα.

ΚΑΛΑΠΑΝΙΔΑΣ, ΓΙΑΝΟΥΚΑΚΗΣ, ΓΚΟΒΑΣΕπιπροσθέτως, οι προσθήκες των Γιώργου Χριστοδουλόπουλου από την Αργυρούπολη (Α´ ΕΣΚΑΝΑ), Χάρη Παναγιωτίδη (19χρονος σέντερ που ήλθε με υποσχετική ενός χρόνου από τον Αμύντα) και Νίκου Μοσχοβάκη (γκαρντ από την ΠΓΕ), φυσικά και δεν είναι αρκετές για τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας, στην οποία από πέρυσι ακόμη υπάρχει ο νεαρός Καραγιάννης και 1-2 μικροί από τα Αστέρια Αιγιάλειας. Στα συν της ομάδας η παραμονή του Σάββα Κυριακίδη όπως όλα δείχνουν, όπως και του Ηλία Βρύνα, αν και λόγω Ναυτικού, από τον επόμενο μήνα θα είναι διαθέσιμος. Και δεν είναι μόνο αυτοί στη λίστα του Κεραυνού. Υπάρχουν ακόμη και οι Καλαπανίδας και Γιαννουκάκης, με θητεία στην ΕΑΠ και όχι μόνο (Κόροιβος, Δόξα Λευκάδας κ.λ.π.), αλλά και ο πατρινός γκαρντ Γιάννης Γκόβας.