Ραντεβού γνωριμίας

Αν δεν αλλάξει κάτι, την Τετάρτη αναμένεται να συναντηθούν, πιθανότατα στο Ξυλόκαστρο, ο Γιώργος Χελάκης με τον Κώστα Γερόλυμο και τον Αποστόλη Βανταράκη. Σχετικά με τον Κριστιάν Λαμπέρσκι, ο Πολωνός θα προσθέσει -κατά τα φαινόμενα- στο βιογραφικό του μία ακόμα συνεργασία με τον Γιώργο Βλαστό, μετά τη συνεργασία τους στη Θύελλα. Μαζί με τον Κοταρέλα θα υπογράψουν τη Δευτέρα το νέο τους συμβόλαιο.

“ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ…”
Σε ότι αφορά στο διοικητικό κομμάτι, το τι θα προκύψει από το ραντεβού των τριών ανδρών θα γίνει γνωστό αύριο το βράδυ. Ήδη οι Γερόλυμος – Βανταράκης συναντήθηκαν με το Δημήτρη Μπαλαφούτη τη Δευτέρα, ώστε να έχουν μία πλήρη εικόνα για το τι επικρατεί στην ομάδα του Παναιγιαλείου.
Ο Κώστας Γερόλυμος μίλησε «για μία σκέψη που έχουμε κάνει χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Θα συναντηθούμε με τον κ. Χελάκη, ενώ δεν ξέρουμε τι θα προκύψει μετά τη συζήτηση που θα γίνει». Όλα ανοιχτά, λοιπόν…

“ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ”Θεωρείται βέβαιο πάντως πως ο Γιώργος Χελάκης παρότι έχει δηλώσει ότι… χαρίζει τον Παναιγιάλειο, η κατάσταση δεν είναι τόσο απλή.Με δηλώσεις του στον «Αιγίοχο» και το Γρηγόρη Παλούμπη κάνει λόγο για «σενάρια που κάθε χρόνο τέτοιο καιρό πληθαίνουν. Κάθε χρόνο η ίδια η ζωή διαψεύδει αυτού του είδους τις πληροφορίες. Εάν στο μέλλον υπάρξει οποιοδήποτε συγκεκριμένο ενδιαφέρον τρίτων για τον Παναιγιάλειο, έχω δεσμευτεί ότι θα ενημερώθεί άμεσα και αναλυτικά η γενική συνέλευση αλλά και η κοινή γνώμη. Η διοίκηση του Παναιγιαλείου προσπερνώντας κάθε τέτοια πληροφορία, συνεχίζει να υλοποιεί το πρόγραμμα της, όπως το εξέθεσε στην τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου».

Στο Αίγιο μεταξύ ο Γιώργοςος Χελάκης πραγματοποίησε συνάντηση με υποψήφιο χορηγό. Το αφεντικό του αιγιώτικου συλλόγου συναντήθηκε με τη διοίκηση του εργοστασίου της 3Ε, στην Τέμενη, προκειμένου να εξασφαλίσει κάτι παραπάνω από την μέχρι τώρα προσφορά της εταιρείας στον Παναιγιάλειο, η οποία μάλιστα βάσει της δυναμικής της δεν θεωρείται σημαντική. Η συζήτηση, βέβαια, δεν οδήγησε σε τελική απάντηση μιας και τις αποφάσεις τις παίρνουν ανώτερα κλιμάκια της εταιρείας που εδρεύουν στην Αθήνα και για το λόγο αυτό αναμένεται να γίνει μία ακόμη συνάντηση, αυτή τη φορά με την κεντρική διεύθυνση της εταιρείας.

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ
Τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να κλείσει η τριάδα των τερματοφυλάκων με την απόκτηση του 21χρονου Γιάννη Καλλιακμάνη από το Ζαβλάνι. Ο νεαρός πορτιέρο αγωνίζεται ως “μικρός” και αυτό είναι που θα μετρήσει θετικά στην τελική απόφαση του Γιώργου Βλαστού. Στο παρελθόν εξετάστηκαν οι περιπτώσεις του 27χρονου αιγιώτη Βασίλη Γιαννίκου (από το Γιώργο Χελάκη) και του 23χρονου Θέμη Τζουραμάνη (από το Γιώργο Βλαστό). Ο Βαγγέλης Γκάτσης αυτοπροτάθηκε και η περίπτωσή του εξετάζεται.
Μετά τις 12 ανανεώσεις (προστέθηκε και ο Μπερτσιάς) ο Διονύσης Ζαφειρόπουλος αναμένεται να συμφωνήσει και αυτός, ενώ το ερωτηματικό ακούει στο όνομα Χρήστος Ρέλλας.

Συντάκτης: Γιάννης Μοσχοχωρίτης