Στη Σουηδία προβάλλονται τα προϊόντα της Αιγιάλειας / Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αναψυκτικών «Gastronord» συμμετέχει η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών

Στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Αναψυκτικών «Gastronord» που γίνεται στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, συμμετέχει η Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών, την οποία εκπροσωπεύουν ο πρόεδρος Θανάσης Σωτηρόπουλος και ο διευθυντής Μίλτος Σταυρόπουλος.

Η Π.Ε.Σ. με έντονη διεθνή παρουσία συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εμπορικές εκθέσεις και επιχειρηματικές αποστολές στον κλάδο τροφίμων, σε παγκόσμια κλίμακα, με κύριο προσανατολισμό την διαρκώς αυξανόμενη εξαγωγή της εμπορικής δραστηριότητας.Η διοργάνωση της έκθεσης πραγματοποιείται κάθε 2 χρόνια στην Σουηδία, με περισσότερους από 24.800 επισκέπτες και 635 εκθέτες να συμμετέχουν, το 2010, αριθμός που αναμένεται να είναι αρκετά αυξημένος αυτή την φορά. Η έκθεση, που περιλαμβάνει καινοτόμες δράσεις στον τομέα της αρτοποιίας, της ζαχαροπλαστικές, του κρασιού, της γαστρονομίας που συνδυάζουν την εξέλιξη με την παράδοση, ξεκίνησε σήμεραΤρίτη 24 Απριλίου, ενώ θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 27 Απριλίου.

«Είναι μία διεθνής έκθεση αντιπροσωπευτική, θα έλεγα, των σκανδιναβικών χωρών. Η Π.Ε.Σ. είναι μια από τις πιο γρήγορα αναπτυσσόμενες συνεταιριστικές επιχειρήσεις στη χώρα μας στον κλάδο των τροφίμων. Με κύκλο εργασιών που σήμερα ξεπερνά το 30.000.000 ευρώ, προερχόμενο σχεδόν αποκλειστικά από τις εξαγωγικές της δραστηριότητες. Στο πλαίσιο αυτό η Π.Ε.Σ. συμμετέχει σε αυτή την Διεθνή Έκθεση για να προβάλλει και να προωθήσει τα προϊόντα της Αιγιάλειας, σταφίδα, ελαιόλαδο και εσπεριδοειδή», ανάφερε χαρακτηριστικά στο www.aigialeianews.gr, ο διευθυντής της Παναιγιάλειας Ένωσης Συνεταιρισμών, Μίλτος Σταυρόπουλος.

Α.Α.