Συμμετοχή της ΠΑΛΕΜΟΤ στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωτάθληματος στην Τρίπολη

Home Αθλητικά Διάφορα Αθλήματα Συμμετοχή της ΠΑΛΕΜΟΤ στον πρώτο αγώνα του Πανελληνίου Πρωτάθληματος στην Τρίπολη

Κυριακή, 29 Απρίλιος 2012 12:57

Την Κυριακή 22 Απριλίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος αγώνας του πανελλήνιου πρωταθλήματος ταχύτητας (από τους 5 που θα γίνουν το 2012) στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τρίπολης.

Ο καιρός ήταν ιδανικός και πάνω από 2.000 θεατές απόλαυσαν δυνατές μάχες σε όλες τις κατηγορίες. Την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. εκπροσώπησε ο Δημήτρης Τατσόπουλος, ένας αθλητής που τρέχει για δεύτερή χρονιά στου αγώνες ταχύτητας. Φέτος τρέχει στην superstok 1000cm την κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος με τους καλύτερους οδηγούς της Ελλάδος και τις ποιο γρήγορες μοτοσυκλέτες.

Την Κυριακή στον αγώνα ξεκινώντας από την 11τη θέση που είχε στα χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Σαββάτου κατάφερε να στρίψει 6ος στην πρώτη στροφή και γυρνώντας με σταθερό γυρολόγιο τον υπόλοιπο αγώνα τερμάτισε στην αξιόλογη 8η θέση. Όπως μας είπε ο Δημήτρης στο τέλος του αγώνα είναι απολυτά ευχαριστημένος από την θέση αυτή και γεμάτος γνώσεις από το πως οδηγούν στην κορυφαία κατηγορία του πρωταθλήματος.

Τέλος θέλει να ευχαρίστηση τους φίλους του που τον βοηθούν στην προσπάθειά αυτή και είναι οι Αφοί Μαυρογιανη RASTER – BARBERSOHP και το ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ.

Τέλος να υπενθυμίσουμε ότι ο επόμενος αγώνας είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο 26 Μαΐου και θα γίνει στα Μέγαρα.