ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΕΜΟΤ ΣΤΟΝ 1ο ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ

Για μια ακόμα χρονιά η αρχή του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Motocross που έγινε στην Χαλκίδα επικρατήσαν πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με έντονη βροχή το βράδυ της παρασκευής και του Σαββάτου δημιουργώντας ένα τερέν που δυσκόλεψε οδηγούς και μηχανές.

 Όμως παρά τις προβλέψεις για βροχή οι συμμέτοχες έφτασαν τις 130 και οι θεατές ξεπέρασαν τους 2000 δημιουργώντας ένα πολύ όμορφο θέαμα σε κάθε σκέλος του αγώνα.

Η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ. συμμετείχε με έξη οδηγούς σε όλες τις κατηγορίες.

Στην ΜΧ1 ο Γιώργος Ηλιόπουλος στο πρώτο σκέλος μετά από μεγάλη προσπάθεια αφού τον ενοχλούσε ένας τραυματισμός που είχε σε προπόνηση λίγο πριν τον αγώνα πήρε την 4η θέση. Στο δεύτερο σκέλος δεν ξεκίνησε γιατί πονούσε πολύ. Και έτσι πήρε την 12η θέση στο σύνολο της βαθμολογίας του αγώνα.

Ο Νεκτάριος Παπαβασιλείου τερμάτισε στην 9η θέση στο σύνολο της βαθμολογίας του αγώνα κατακτώντας μια 11η και μια 9η θέση στα σκέλη.

Στην ΜΧ2 συμμετείχε ο Αποστολής Καραφωτιας που τερμάτισε στην 24η θέση στο σύνολο με τερματισμούς στην  21η και στην 18η θέση στα σκέλη του αγώνα.

Στην OPEN συμμετείχαν 3 οδηγοί ο Τρομάρας Χρήστος που τερμάτισε στην 5η θέση με τερματισμούς στην 4η και 6η θέση στα σκέλη, ο Φωτόπουλος Δημήτρης στην 15η με τερματισμούς στην 20η και 11η θέση στα σκέλη, και ο Βαγενάς Σωτήρης στην20η με τερματισμούς στην 21η και 18η θέση.  

Στην προσπάθεια της λέσχης να βοηθήσει τους αθλητές της θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους: Ποτοποιία ΚΡΙΝΟΣ – την τεχνική εταιρία ΑΚΡΟΣ – και το κατάστημα HUSQVARNA ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ τέρμα Κορίνθου Αίγιο για  την αμέριστη βοήθεια τους, που μας δίνη κουράγιο και δύναμη να συνεχίζουμε.

Επόμενος αγώνας στις Σέρρες στις 22 Μαρτίου.