Συνεντεύξεις

Γιώτα Βασιλακοπούλου: Η Αιγιώτισσα δικηγόρος που είναι και στιχουργός

Το πρωί αγορεύει στις δικαστικές αίθουσες και το βράδυ γράφει στίχους. Ως δικηγόρος η Γιώτα Βασιλακοπούλου προσπαθεί να λάμψει η Δικαιοσύνη. Ως στιχουργός «παρακολουθεί» όσα συμβαίνουν και αποτυπώνει σε λέξεις τα αισθήματα και τις σκέψεις των ανθρώπων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Αχαΐας και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει, όμως λέει στην «Espresso της Κυριακής»:

Περισσότερα…  

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΤΕΡΛΕΣΗΣ – Ο Πρόεδρος του Ραδιοταξί Αιγίου στα «Ν.τ.Α»

Η γενική οικονομική κρίση, η απελευθέρωση του επαγγέλματος, η τιμή του καυσίμου και η φορολογική μεταρρύθμιση είναι κάποια από τα βασικά προβλήματα που καλείται σε καθημερινή βάση να αντιμετωπίσει ο επαγγελματίας οδηγός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε μιλώντας στα «Ν.τ.Α.» ο Πρόεδρος του Ραδιοταξί Αιγίου Διονύσιος Τερλέσης?

Περισσότερα…      

ΩΙΔΙΟ ή ΘΕΙΑΦΑΣΘΕΝΕΙΑ Χρήσιμες συμβουλές προς τους παραγωγούς-αγρότες

Έχοντας πλήρη επίγνωση της κοπιαστικής, σκληρής και επίπονης δουλειάς του αγρότη της Ελληνικής περιφέρειας, θαυμάζοντας συνάμα το έργο του, και αφού η περιοχή μας είναι στην πλειοψηφία της κατά κύριο επάγγελμα αγροτική, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια σελίδα αποκλειστικά για αυτόν και τις ανάγκες του, όπου θα παραθέτουμε στις σελίδες μας όταν η εποχή και η θεματολογία το απαιτεί, με τη βοήθεια πάντοτε του πολύ καλού συνεργάτη μας Γεωπόνου ΤΕ Παναγιώτη Πετρίδη, χρήσιμες συμβουλές προς εσάς σε κάθε πρόβλημα με την καλλιέργειά σας στο βαθμό του δυνατού?

Περισσότερα…