Συνεντεύξεις

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΟΥ – Υπάρχει ανακύκλωση;

Τελικά γίνεται ανακύκλωση απορριμμάτων στην πόλη μας και πώς; Είναι ένα ερώτημα που απασχολεί όλους τους ευαισθητοποιημένους σχετικά με το πρόβλημα των σκουπιδιών κατοίκους του Αιγίου. Γιατί όμως από φιλόδοξο πρόγραμμα αντιμετώπισης του μεγάλου όγκου των σκουπιδιών της περιοχής, έχει φτάσει να απασχολεί τους συμπολίτες μας ως ερώτημα;

Περισσότερα…  

ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ «ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ»

Μία εφ? όλης της ύλης συνέντευξη σχετική με το σχέδιο νόμου  «ΟΔΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ» , το οποίο και αποτέλεσε το κύριο αντικείμενο συζήτησης του έκτακτου συνεδρίου του Πανελληνίου Συνδικάτου Χερσαίων ?Εμπορευματικών Μεταφορών και είχε θετική ανταπόκριση, έκαναν τα «Ν.τ.Α.» με το Β? Ταμία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημοσίας Χρήσεως Π.Ο.Ε.ΜΙ.Φ.Α, Αιγιώτη Δημήτρη Φαφούτη.
Ποια είναι η φιλοσοφία του Νομοσχεδίου;

Περισσότερα…  

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ – Ο νέος Αντιδήμαρχος των Τοπικών Διαμερισμάτων στα «Ν.τ.Α.»

Γεννήθηκε στο Αίγιο πριν από 33 χρόνια. Τέσσερα από αυτά τα χρόνια τα έζησε στην Τρίπολη, τέσσερα στην Αθήνα για σπουδές στο Πολιτικό Τμήμα της Νομικής Σχολής, δύο χρόνια σχεδόν περιφερόταν με τη στρατιωτική θητεία και τα υπόλοιπα βρίσκεται στο Αίγιο. Πέρα από τις επιρροές που έχει και από τις τρεις πόλεις που έζησε, όπως χαρακτηριστικά λέει ο ίδιος, σημαντικές αναμνήσεις έχει και από τις περιοχές καταγωγής των γονιών του, όπου έκανε τις καλοκαιρινές του διακοπές στην παιδική ηλικία (Ελαιώνας Διακοπτού και Γκραίκα Συμπολιτείας).

Περισσότερα…  

O ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΣΤΑ “Ν.τ.Α.”

«Τους καλύτερούς μου φίλους τους έχω στο δεύτερό μου σπίτι που είναι το στάδιο. Εκεί μεγάλωσα. Εκεί έχω πάρει τις μεγαλύτερες χαρές αλλά και κάποιες λύπες. Εκεί συνεχίζω να αγωνίζομαι καθημερινά για να γίνω καλύτερος αθλητής και καλύτερος άνθρωπος»?Διαβάζοντας κάποιος αυτές τις γραμμές ίσως πιστέψει ότι αυτά είναι τα λόγια κάποιου μεγάλου αθλητή ο οποίος έχει «φάει» τη ζωή του μέσα στα γήπεδα και συμβουλεύει τους νεότερους, παροτρύνοντάς τους παράλληλα να ακολουθήσουν τα όνειρά τους?Και όμως αυτά είναι λόγια ενός εφήβου, ο οποίος αγάπησε το στίβο και ασχολείται με αυτό, βάζοντας στην άκρη επικίνδυνες ασχολίες των ημερών που οι συνομήλικοί του αν μη τι άλλο απολαμβάνουν καθημερινά?

Ο Αιγιώτης Παναγιώτης Δούκας μιλώντας σήμερα στα «Ν.τ.Α.» μας εξηγεί πως λάτρεψε το στίβο, για τα όνειρά του ενώ μέσα από αυτόν έρχεται στο προσκήνιο για ακόμη μια φορά η αδιαφορία της πολιτείας απέναντι στους εκατοντάδες άξιους αθλητές της, η οποία προτιμά να φτιάχνει κτίρια και παιδικές χαρές και όχι χώρους κατάλληλους για τις ανάγκες προπόνησης των ανθρώπων αυτών που κάποια μέρα θα κάνουν περήφανο αυτό τον τόπο?

Περισσότερα…  

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ: «Απαραίτητα τα σφαγεία στην Αιγιάλεια»

«Εμάς τους κρεοπώλες, προεκλογικά μας καλούσαν όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι να συζητήσουμε το θέμα των σφαγείων και οι υποσχέσεις τους ήταν ότι αν θα αναδειχθούν δήμαρχοι θα λύσουν το πρόβλημα του κλάδου μας», είναι τα λόγια του Προέδρου του Συλλόγου των Κρεοπολών Αιγιαλείας Παναγιώτη Βούλγαρη, μιλώντας σήμερα στα «Ν.τ.Α.»

Περισσότερα…