Τα Νέα της Αιγιάλειας

Τα Νέα της Αιγιάλειας

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009 12:29
Η αυτοδυναμία του πρώτου κόμματος αποτελεί το μεγάλο ζητούμενο στον δρόμο προς τις κάλπες. Σύμφωνα με τον ισχύοντα εκλογικό νόμο που ψηφίστηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση(«νόμος Σκανδαλίδη»), για να εξασφαλιστεί αυτοδύναμη μονοκομματική κοινοβουλευτική πλειοψηφία απαιτείται το πρώτο κόμμα να αποσπάσει εκλογικό ποσοστό μεταξύ 39% και 41,5%, προκειμένου να διαθέτει στην επόμενη Βουλή απόλυτη πλειοψηφία 151 εδρών.
Περισσότερα…

 

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009 12:23
Ξεκίνησε για την τοπική Ν.Δ. η προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα στις τάξεις των ψηφοφόρων της που εμφανίζονται απρόθυμοι να ριχτούν στην εκλογική μάχη, είτε γιατί διαφωνούσαν με την επιλογή των πρόωρων εκλογών είτε για λόγους δυσαρέσκειας εξαιτίας κακών συμπεριφορών από κυβερνητικά στελέχη.
Περισσότερα…

 

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009 22:07
Ανακοινώθηκαν οι συνδυασμοί όλων των κομμάτων και πλέον γνωστοποιήθηκαν και τα ονόματα των υποψηφίων που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας στις προσεχείς εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Η N.Δ. θα δώσει μεγάλη μάχη για να κρατήσει τις τρεις έδρες της (το πιθανότερο όμως είναι να μείνει στις δύο), ενώ το ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι θα καταφέρει να «πιάσει» τέσσερις ίσως και πέντε έδρες. Το ΚΚΕ επιδιώκει να παγιώσει την δύναμη του στην Αχαΐα όπως αποτυπώθηκε στην κάλπη της 7ης Ιουνίου (Ευρωεκλογές) και κατά γενική εκτίμηση η έδρα είναι δεδομένη.
Περισσότερα…

 

Πέμπτη, 24 Σεπτέμβριος 2009 12:26
Την υποψηφιότητα του νια το δήμο του Αιγίου ανακοίνωσε και επισήμως ο  Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής με αφορμή τα 15 χρόνια του «Ημερήσιου Αιγίοχου» και την εκλογή του στην προεδρία της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Ημερήσιων Επαρχιακών Εφημερίδων μετά από μια 25ετή επιτυχημένη δημοσιογραφική καριέρα.
Περισσότερα…

 

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2009 22:05
Οι εποχές που οι νέοι διαδήλωναν σε κεντρικούς δρόμους για το ωράριο λειτουργίας των κέντρων διασκέδασης, έχει περάσει προ πολλού. Άλλωστε δεν έχουν λόγο πλέον να διαμαρτύρονται πιστεύοντας ότι τους καταστρατηγούν το δικαίωμα στην διασκέδαση, αφού με πρόσφατη Υπουργική Απόφαση τα όρια διευρύνθηκαν για ορισμένες μέρες της εβδομάδας.
Περισσότερα…

 

Τέλος >>
Σελίδα 1 από 9