Τεβετζίδης, Εκινέ κι έπεται συνέχεια

Ο Κεραυνός Αιγίου συνεχίζει τη μεταγραφική του ενίσχυση. Άλλωστε στο νέο πρωτάθλημα το αιγιώτικο συγκρότημα θα έχει πρωταγωνιστικές διαθέσεις και αυτό θέλει να το καταστήσει σαφές από τις κινήσεις του καλοκαιριού.

Οι ιθύνοντες του Κεραυνού εξάλλου έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και αυτό φάνηκε από το γεγονός που έχει να κάνει με την, από… σπόντα παραμονή τους στην Α2. Θυμίζουμε πως η διοίκηση του ICBS είχε κάνει πρόταση στον Κεραυνό για να «αγοράσει» τη θέση του και η διοίκηση του αιγιώτικου συγκροτήματος δεν την δέχθηκε. Άσχετα από το οικονομικό σκέλος, με τους Θεσσαλονικείς να ζητούν πολλά χρήματα, στο Αίγιο δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να συζητήσουν την πρόταση θεωρώντας πως μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδό τους από τη Β Εθνική και, φυσικά την επιστροφή τους στην Α2.Σε ότι αφορά στις μεταγραφές, να σημειώσουμε πως απομείνει το τυπικό μεταγραφικό μέρος αναμένεται να κλείσει για δύο περιπτώσεις αθλητών ο Κεραυνός. Η Αιγιώτικη ομάδα θα ανακοινώσει –αν δεν τους ανακοίνωνε χθες- τους Τεβετζίδη και Εκινέ στο φετινό της ρόστερ, ενώ σειρά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα πάρουν οι Άνθης και Γραμματικός.

ΕΜΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

Εμπόδια παρουσιάζει η μεταγραφή του Γιώργου Πετρόπουλου από την ΕΑΠ στον Κεραυνό. Ο Πατρινός γκάρντ έχει υψηλό κασέ και μέχρι και αυτή τη στιγμή δεν έχει επέλθει ούτε καν προφορική συμφωνία, παρά το καλό κλίμα που εκατέρωθεν υπάρχει.Ο Ντίνος  Γεωργούλας, που φέτος φόρεσε τη φανέλα του Κεραυνού, θα τεθεί αντιμέτωπός του, με την ομάδα της Αναγέννησης Φλόγας στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.* Η νεοφώτιστη ΑΕΚ Άργους ανακοίνωσε την μεταγραφή του Δημήτρη Παπαντωνίου. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΠΣΑΚΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΛ.  Επίθεση προς τον ΠΣΑΚ εξαπέλυσε μετά την ΚΑΕ Ολυμπιάς  και ο πρόεδρος της Αναγέννησης Φλόγας, κ. Ψάλτος μετά την ανακοίνωση της λίστας .Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Αναγέννησης αναφέρει: «Έκπληκτος διάβασα την λίστα των μη πληρωμένων αθλητών, που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής. Η λίστα αυτή εμφανίζει την ομάδα μας να χρωστάει δυο μισθούς στους αθλητές μας. Τι σχέση έχει ο ΠΣΑΚ με τους ερασιτέχνες, μη αμειβόμενους καλαθοσφαιριστές; Καταρχήν τους πληροφορώ ότι η ομάδα δεν χρωστάει τίποτα σε κανέναν, κάτι το οποίο άλλωστε μπορούν πολύ εύκολα να το πιστοποιήσουν και οι ίδιοι οι αθλητές.

Στην συνέχεια να ενημερώσω ότι οι αθλητές δεν κόβουν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών για τα οδοιπορικά, γιατί είναι ερασιτέχνες. Εάν εγώ προσωπικά αντιληφθώ ότι κάποιος αθλητής μου είναι μέλος του ΠΣΑΚ θα τον διαγράψω, γιατί η ομάδα μας είναι ερασιτεχνικό σωματείο, επιδοτούμενο από το κράτος με το ποσό τον 14.000 ευρώ. Συνεπώς, δεν είμαστε επαγγελματικό σωματείο και η λίστα του ΠΣΑΚ μας προκαλεί μόνο γέλιο».