ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΝΑΟΥ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελευταία επετειακή εκδήλωση για τα 100 χρόνια προσφοράς και αγάπης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης  την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 στον ομώνυμο Ιερό Ναό,

με τίτλο, όπου η χορωδία αποφοίτων της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Μητροπόλεώς μας, υπό τη διεύθυνση του χοράρχου και καθηγητού της Σχολής κ. Βασιλείου Μπίκου, έψαλλε επίκαιρους χριστουγεννιάτικους ύμνους.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού, Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Λιακόπουλος, αναφέρθηκε στην όλη προσπάθεια της οργάνωσης και της πραγματοποίησης των εορταστικών εκδηλώσεων και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, οι οποίοι κοπίασαν και προσέφεραν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ. Αμβρόσιος μαζί με τον Δήμαρχο της πόλεώς μας κ. Αθανάσιο Παναγόπουλο, παρέδωσαν, μαζί με τους Εφημερίους του Ιερού Ναού, ευεργετήρια γράμματα στους συντελεστές των εκδηλώσεων, ενώ ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κλείνοντας την εκδήλωση, ευχαρίστησε τον κ. Μπίκο με την χορωδία του για την όμορφη βραδιά που προσέφεραν, τους συντελεστές των εκδηλώσεων για την προσφορά τους και ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα.