Χριστουγεννιάτικη Ατμόσφαιρα στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Από τα μέσα Δεκεμβρίου ξεκίνησαν οι επισκέψεις Συλλόγων, Σχολείων και Ιδιωτών στο Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου με αφορμή τα Χριστούγεννα.

Η Πανηπειρωτική Αδερφότητα Αιγιαλείας πιστή στο ραντεβού της επισκέφθηκε το Κέντρο στις 16 Δεκεμβρίου 2014 και κέρασε το πρωινό των εκπαιδευομένων και πολλά γλυκά. Μια ξεχωριστή μέρα περιποίησης προσώπου προσφορά της κας Ρούλας Ανδρικοπούλου και νυχιών προσφορά της κας Μαρίας Αγιάννη απόλαυσαν τα κορίτσια του Κέντρου την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014.Την επόμενη μέρα η Γ’ & Ε’ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου παρουσίασαν την χριστουγεννιάτικη γιορτή τους στα παιδιά του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και μετέφεραν λίγη από τη μαγεία των ημερών. Την ίδια μέρα ο Κύκλος Επιστημόνων της Χριστιανικής Ένωσης με τη δίδα Αρσινοή Παππά κατάφερε να συγκινήσει για άλλη μια φορά τους εκπαιδευόμενους, τους εκπαιδευτές και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ. με την αγάπη τους και την όμορφη παρουσίαση της γιορτής τους. Τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014 οι Γ1 & Γ2 τάξεις του 9ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου έγιναν τα καλικαντζαράκια που ξεσήκωσαν τα παιδιά του Κέντρου και αντί για σκανταλιές μοίρασαν χαμόγελα, γλυκά και δώρα. Την ίδια μέρα αντιπροσωπεία του 2ου Γυμνασίου γνώρισε τους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ., έμαθε για τις δραστηριότητες τους και αντάλλαξαν ευχές. Την Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014 όλοι οι εκπαιδευόμενοι  με τους συνοδούς τους εκκλησιάστηκαν και μετάλαβαν στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών με τον Πατέρα Δαμιανό Σταυρίδη. Ο χρόνια εθελοντής του Κέντρου Πατήρ Δαμιανός Σταυρίδης 2 φορές το χρόνο αφιερώνει μια Θεία Λειτουργία στους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. και τελείται το μυστήριο σε μια ατμόσφαιρα απόλυτης κατάνυξης και προετοιμασίας των μεγάλων θρησκευτικών εορτών μας. Στη συνέχεια το 1ο ΕΠΑΛ Αιγίου με «πραγματικό» Αη Βασίλη μοίρασε δώρα και τραγούδησε ό,τι τραβούσε η ψυχή των παιδιών του Κέντρου.

Οι εκπαιδευόμενοι, οι εκπαιδευτές και το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α.ΜΕ./ΑμεΑ Αιγίου θέλουν μέσα από την καρδιά τους να ευχαριστήσουν όλους αυτούς τους ανθρώπους που δε χάνουν ευκαιρία να στηρίζουν ψυχικά και υλικά το Κέντρο και δίνουν κομμάτια από το χρόνο τους, την ευρηματικότητά τους, την καλή τους διάθεση και την καρδιά τους στο Ε.Κ.Α.ΜΕ.

Εύχονται δε σε όλους Υγεία και Ευτυχία!