AIΓΙΑΛΕΙΑ: ΠΟΙΟΙ ΚΟΒΟΥΝ ΠΙΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Δείτε ποιοι σύλλογοι της Αιγιάλειας κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους την Κυριακή 27 Ιανουαρίου

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΙΓΙΟΥ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και το 2013 αρχίζει με τις καθιερωμένες παραδοσιακά πλέον, εκδηλώσεις κοπής πίτας για τους χορευτές του Ομίλου, τους γονείς και συγγενείς τους και τους φίλους. Η πρώτη μεγάλη 2ωρη παράσταση 250 περίπου χορευτών θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου ημέρα Κυριακή με  ώρα έναρξης 10.45, στο φιλόξενο κινηματοθέατρο «ΑΠΟΛΛΩΝ». Συνολικά 10 τμήματα θα παρουσιάσουν χορούς και τραγούδια από πολλές περιοχές της Ελλάδος (Μυτιλήνη – Μακεδονία – Αιγαίο – Αν. Ρωμυλία – Ήπειρο – Πελοπόννησο – Μ. Ασία – Κυκλάδες –  Δυτ. Θράκη). Θα συνοδεύονται από την ορχήστρα του Χορευτικού που θα την αποτελούν : Δημητρακόπουλος Ιωάννης βιολί και τραγούδι, Αντωνιάδη Αγγέλα τραγούδι, Δημητρακόπουλος Θεόδωρος βιολί, Ακριβός Βασίλειος ακορντεόν, Στεφανόπουλος Κων/νος έγχορδα, Καράλης Κων/νος κλαρίνο, Χατζημικές Σαράντης κρουστά. Στο μέσον της εκδήλωσης πραγματοποιείται η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με παρουσία πάντα εκπροσώπων της τοπικής εκκλησίας. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι όπως πάντα δωρεάν. Στα πλαίσια των καθιερωμένων εκδηλώσεων του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου, που θα πραγματοποιηθούν στον «Απόλλων» στις 27 Ιανουαρίου και 3 Φεβρουαρίου, θα γίνει προσπάθεια ενίσχυσης του «Χαμόγελου του Παιδιού». Για έναν επί πλέον λόγο, που δεν είναι άλλος από το γεγονός της επικείμενης λειτουργίας του νέου «σπιτιού» του Συλλόγου που ανοίγει στην Τέμενη. Έτσι και τις δύο Κυριακές, που αναμένεται να συρρεύσει κόσμος στις εκδηλώσεις κοπής πίτας, παρουσίασης παραδοσιακών χορών και βράβευσης των χορευτών που πέτυχαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θα έχει τοποθετηθεί κουμπαράς στην είσοδο του «Απόλλων», όπου θα μπορεί ο καθένας, εάν θέλει, να προσφέρει. Από το «Χαμόγελο του Παιδιού» η κ. Ουρανία Λένα και από τον Χορευτικό Όμιλο 2 μέλη του που θα ορισθούν από το Δ.Σ. θα έχουν την ευθύνη της καταμέτρησης και της απόδοσης των χρημάτων που θα συγκεντρωθούν.

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αιγιαλείας, πραγματοποιεί την κοπή της πίτας του, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 11:00π.μ., στην καφετέρια «Loss» στην παραλία Αιγίου.

ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που θα πραγματοποιηθεί στο νέο του σπίτι στην Τέμενη Αιγίου, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 12.00μ.μ. Στην σχετική πρόσκληση αναφέρονται τα εξής: «Σας περιμένουμε όλους να ξεκινήσουμε μαζί και δημιουργικά αυτή τη νέα χρονιά γιατί… με την υποστήριξη και συμβολή όλων, θα μπορέσουμε να λειτουργήσουμε το νέο αυτό χώρο και να ανοίξουμε την αγκαλιά μας σε 40 ακόμα παιδιά! Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε! Ξανά!».

ΑΙΓΙΕΥΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φιλοπροοδευτικού Συλλόγου Ν.Πλαστήρα «Ο ΑΙΓΙΕΥΣ» προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Θεοπρομήτορος Άννης και Ισαποστόλων Κων/νου & Ελένης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΑΡΧΑΙΕΣ ΡΥΠΕΣ

Από κοινού αποφάσισαν φέτος να κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ο Αθλητικός Σύλλογος «Αχιλλέας» και ο Χορευτικός Όμιλος «Οι Αρχαίες Ρύπες» στις Καμάρες, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας που έχουν αναπτύξει τα δύο Δ.Σ. Συγκεκριμένα την Κυριακή 27 Ιανουαρίου και ώρα 18.30, στο κλειστό γήπεδο Καμαρών, οι δύο σύλλογοι μας προσκαλούν όλους να παραβρεθούμε στην κοπή της πίτας. Ο αθλητικός σύλλογος θα βραβεύσει πρόσωπα από το παρελθόν που συνέβαλλαν ποικιλοτρόπως στην ομάδα, ενώ ομάδα χορευτών θα παρουσιάσει χορούς από διάφορα μέρη της Ελλάδος.

ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΑΙΓΙΟΥ

Το Δ.Σ,  οι προπονητές, οι αθλητές και οι αθλήτριες, των τμημάτων γυμναστικής, στίβου & μπάσκετ, της Φιλαθλητικής Λέσχης Αιγίου, σας προσκαλούν στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του αθλητικού σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Aιγίουστις 6.45μ.μ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν προγράμματα γυμναστικής, σε χορογραφίες της προπονήτριας κα. Κωσταρίδη Σιμόνα & θα δοθούν ποικίλα δώρα ανά αθλητικό τμήμα.